Antena Meniu Search
x

Horoscop martie 2021 Taur. Noroc de bani şi reuşite în carieră

Horoscop martie 2021 Taur. Primăvara aduce veşti bune pentru nativii Taur, începând chiar din prima zi a lunii, dar va aduce şi schimbări şi provocări importante.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 20.02.2021, 12:54

Simbol astrologic pentru Taur
Horoscop martie 2021 Taur - iStock | Getty Images
  • Primele săptămâni din martie sunt benefice din punct de vedere profesional
  • Finalul lui martie nu este foarte potrivit pentru a face cheltuieli generoase

Vezi şi: Horoscopul lunii martie 2021 pentru toate zodiile

În această perioadă vă veţi simţi poate îngrijoraţi şi neliniştiţi din cauza unor aspecte ce ţin de partea financiară, având senzaţia că anumite lucruri nu funcţionează în favoarea voastră. S-ar putea să daţi dovadă de insecuritate în ceea ce priveşte serviciul, afacerea personală, dar aveţi curajul de a persevera pentru că veţi avea parte la un momentdat de multe oportunităţi.

Dacă vă pierdeţi slujba, nu fiţi supăraţi, martie vine cu veşti bune, iar o altă uşă vi se va deschide cu scopul de a vă spori veniturile. S-ar putea să obţineţi o ofertă considerabil mai bună de lucru, cineva vă va oferi un post mult mai bine plătit. Dacă doriţi să vă schimbaţi serviciul, în această perioadă aveţi toate şansele de a vă îndeplini visul. Norocul este de partea voastră.

Din punct de vedere emoţional, s-ar putea să vă confruntaţi cu o perioadă sensibilă, poate mai delicată a relaţiei voastre. Luaţi deciziile corecte pentru fericirea voastră şi nu riscaţi fără să fiţi siguri că la final vă veţi bucura de rezultat, altfel s-ar putea să suferiţi.

Este o perioadă bună din punct de vedere profesional, veţi câştiga mai mult şi veţi învăţa lucruri noi. Luna aceasta va aduce momente extraordinare în carieră și finanțe, chiar dacă la început vă veţi simţi stresaţi, presaţi de responsabilităţi.

Horoscop bani martie 2021 Taur

Taurii se pot bucura de un progres din punct de vedere financiar în această lună. Astrologii au veşti foarte bune. Veţi fi creativi şi veţi veni cu idei inedite pentru proiecte importante în cadrul companiei, spre marea mulţumire a superiorilor care vor lua în considerare devotamentul şi interesul de care daţi dovadă.

Venus se află în casa a zecea a profesiei, alături de Soare, ceea ce înseamnă că oricine are o afacere de familie se poate bucura de creşteri substanţiale. Aveţi încredere în forţele voastre şi nu renunţaţi în niciun moment. Dacă planificați extinderea afacerii trebuie să ştiţi că rezultatul poate fi încurajator.

Cei care îşi doresc alt loc de muncă, ei bine, în primele 2 săptămâni din martie ar trebui să faceţi paşi în acest sens, pentru că veţi avea parte de oferte foarte bune, iar şansa de a vă angaja într-un loc la care aţi tot visat este foarte mare.

Şi nativii care așteaptă cu nerăbdare să candideze pentru locuri de muncă în sectorul guvernamental ar trebui să-și încerce norocul în această lună, deoarece există posibilități nenumărate de a-şi găsi un loc de muncă în domeniul mult dorit.

Până în a treia săptămână veți observa fluiditatea fluxului de bani. Soarele și Venus vor fi poziționați în casa a unsprezecea, casa veniturilor, ceea ce va aduce veşti bune pentru nativii care şi-au dezvoltat o mică afacere (sau au în plan acest lucru) pornită dintr-o pasiune mai veche sau un hobby recent. Veţi avea parte de succes şi de rezultate bune şi de lungă durată.

Dacă intenţionaţi să faceţi achiziţii, trebuie să reţineţi că finalul lui martie nu este foarte benefic pentru cheltuieli, pentru că vor apărea şi alte lucruri spontane pentru care aţi putea să vă faceţi griji. Dacă vreţi o maşină nouă sau o mobilă modernă pentru bucătărie, primele 2 săptămâni ale lunii sunt perfecte pentru a flutura portofelul din magazin în magazin.

Horoscop dragoste martie 2021 Taur

Viața amoroasă a Taurului va fi puțin complicată de anumite aspecte, în această lună. Partenerul vă va cere mai multă atenție, dar veţi fi prea ocupaţi cu alte lucruri pentru a auzi şi pentru a le înţelege această nevoie.

Pentru că vă veţi axa mai multă supra sferei profesionale s-ar putea să realizaţi târziu că partenerul/partenera voastră devine distrasă, iar acest fapt poate cauza unele decalaje de comunicare între voi în prima jumătate a lunii, dar în cele din urmă aceste neînţelegeri vor dispărea spresfârşitul lunii martie.

Astrologii vă sfătuiesc însă să încercaţi să menţineţi un echilibru între viaţa profesională şi cea amoroasă, astfel încât conexiunile voastre să fie uşoare, iar cei dragi să nu lipsească din sfera de interes ori să fie lăsaţi pe dinafară, chiar dacă atitudinea voastră distantă poate fi involuntară.

Cei care nu au o relaţie stabilă s-ar putea simţi chiar uşuraţi prin prisma programului de muncă destul de încărcat. O persoană specială vă poate atrage însă atenţia în această primăvară, după a treia săptămână a lunii martie. Se poate naşte o frumoasă poveste de dragoste, fiind atraşi unul de celălalt ca un magnet.

Cei care au o relaţie stabilă ori cei care sunt căsătoriţi se vor simţi scufundaţi într-un ocean al iubirii, mai ales că Marte îşi va face apariţia, ceea ce poate aduce un strop de pasiune acolo unde flacăra iubirii era pe cale să se stingă.

Petreceţi timp şi cu familia, prietenii şi bucuraţi-vă de momentele frumoase alături de cei dragi. Cei care au devenit părinţi au ocazia de a petrece mai mult timp cu copiii , înţelegându-le nevoile şi percepţia faţă de lucrurile din jurul lor. Trebuie să înţelegeţi că în astfel de situaţii trebuie să acţionaţi cu multă răbdare şi bunătate, mai ales cu cei care au o vârstă fragedă, ori cu adolescenţii care pot trece printr-o perioadă de trecere la maturitate şi au nevoie de sfaturi părinteşti.

Puteţi lua în considerare şi o vacanţă scurtă cu familia, dearte de agitaţia oraşului. Dacă vă doriţi însă să plecaţi în străinătate, luna martie nu este întocmai benefică pentru călătorii lungi, însă puteţi planifica o călătorie pentru viitor. Alegeţi destinaţia împreună cu persoana iubită.

Horoscop sănătate martie 2021 Taur

Cei aflaţi sub semnul Taurului nu trebuie să îşi facă prea multe griji în privinţa problemelor de sănătate în această lună; veţi fi feriţi de răceli sau alte boli atât timp cât vă protejaţi şi respectaţi regulile de distanţare impuse de pandemie. Beţi foarte mutle lichide, îmbrăcaţi-vă adecvat temperaturilor de afară, faceţi sport, mişcare şi evitaţi zonele aglomerate.

Cei care sunt diabetici trebuie să fie precauți și să urmeze o dietă strictă pentru a evita orice fel de complicații. Spuneți nu zaharurilor, fructelor și legumelor dulci și celor mai importante băuturilor carbogazoase. Dacă aveţi o sensibilitate ridicată, evitaţi lumina puternică a soarelui în timpul zilei, deoarece poate provoca erupții cutanate și alergii la ochi.

Cei care au avut în trecut probleme în ceea ce priveşte diagnosticarea unor probleme de sănătate, pot răsufla uşuraţi, căci în martie vor primi în sfârşit tratamentul de care au nevoie, iar şansele de recuperare sunt îmbucurătoare. Urmaţi un stil de viaţă sănătos, staţi departe de vicii şi gândiţi pozitiv. Citeşte aici previziunile pentru toate zodiile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Declaraţii controversate de la BNR: "Nu vă mai așteptați să vă crească nivelul de trai". Credeţi că noi, statul sau împreună ar trebui să găsim soluţii pentru un trai mai bun?

Observator » Horoscop » Horoscop martie 2021 Taur. Noroc de bani şi reuşite în carieră