Antena Meniu Search
x

Horoscop noiembrie 2023. Probleme în dragoste şi o decizie grea. Zodiile care îşi schimbă viaţa în perioada următoare

Horoscop lunar noiembrie 2023. Aveţi nevoie de stabilitate emoțională, mai ales spre finalul lunii. Cereţi ajutor apropiaţilor dacă sunt lucruri care vă frământă.

de Redactia Observator

la 01.11.2023, 15:45

Horoscop lunar prezentat de Observator
Horoscop noiembrie 2023. Probleme în dragoste şi o decizie grea - Shutterstock

Horoscop lunar noiembrie 2023 Berbec

Din 4 noiembrie Saturn nu mai este retrograd și te ajută să te eliberezi de presiunile psihologice care te-au frământat. Pe 8 Venus trece în Balanță de unde favorizează relațiile și mai ales parteneriatele de cuplu, iar apoi Mercur se mută pe 10 noiembrie în Săgetător ceea ce pentru tine înseamnă începutul unei perioade mai agitate. Luna Nouă din Scorpion are loc pe 13 noiembrie și ar trebuie să fii atent la pierderile financiare. Ulterior Marte se mută în Săgetător pe 24 și vei călători mai mult, iar noiembrie se încheie cu Luna Plină din Gemeni care are loc pe 27 și poate aduce dificultăți contractuale importante.

BANI: Ai partea de susținerea femeilor la locul de muncă începând cu 7 noiembrie, iar dacă vrei să te angajezi în altă parte vezi ce propuneri vin din recomandările partenerului. Luna Nouă în schimb ar putea să debuteze un proiect nou sau o activitate care înseamnă cheltuirea sistematică a unor sume de bani. Fii atent la contractele pe care le semnezi pentru a nu avea probleme la Luna Plină.

DRAGOSTE: Dacă ești singur vei observa o nevoie neobișnuită de a te pune pe un drum stabil din punct de vedere relațional. Nu mai dorești să experimentezi, ci cauți mai degrabă o persoană care să te completeze. Nu este exclus să întâlnești pe cineva care locuiește în străinătate mai ales din 10 noiembrie. Dacă ești deja într-o relație acordă atenție comunicării, mai ales în ultimele zile ale lunii noiembrie.

Pe acelaşi subiect

Horoscop lunar noiembrie 2023 Taur

Retrogradarea lui Saturn se încheie pe 4 noiembrie și nivelul tău de socializare revine la cursul normal. Venus trece apoi în Balanță începând din 8 și aduce armonie la locul de muncă și bună colaborare. Mercur trece în Săgetător pe 8, iar pe 24 și Marte îl urmează. Acest context pune în pericol banii personali prin pierderi importante. Din fericire Luna Nouă din 13 noiembrie care se petrece în Scorpion dezvoltă relația dintre tine și partener, iar Luna Plină din Gemeni care are loc pe 27 îți poate restitui anumite sume de bani de care ai post păgubit pe nedrept, dar va fi doar o formă compensatorie.

BANI: Planetele migrează către sectorul datoriilor și al taxelor din astrograma ta și ar trebui să fii foarte atent la contractele care îți pot fi dezavantajoase sau clauzele pe care, fără să vrei, le-ai încălcat, iar penalitățile sunt foarte mare. Încearcă să păstrezi funcționarea în limitele legii pentru a nu avea daune considerabile. Luna Plină îți aduce o mică sumă de bani înapoi, dar pierderile sunt substanțiale.

DRAGOSTE: Atenția ta se îndreaptă către exterior, fie ca o formă de a-ți distrage atenție, fie ca o nevoie de a epuiza energia în exces. Te înțelegi bine atât cu colegii de serviciu, cât și cu partenerul, iar dacă ești singur privește spre Luna Nouă din 13 noiembrie pentru că aduce promisiunea unei noi relații. Contextul astral predispune de asemenea la reluarea unei relații cu un partener mai vechi, unde lucrurile au fost încheiate în mod incert.

Horoscop lunar noiembrie 2023 Gemeni

Din 4 noiembrie Saturn nu mai este retrograd și deblochează oportunitățile profesionale, mai ales în relația cu autoritățile. Venus se mută în Balanță pe 5 și spiritul tău de distracție se trezește, ai nevoie de activități care să te stimuleze. Mercur ajunge pe 10 în Săgetător și îmbunătățește comunicarea cu partenerul, iar Marte trece și el în aceeași zodie pe 24 aduce un plus de pasiunea și energie senzuală în cuplu. Luna Nouă din Scorpion scoate la iveală pe 13 noiembrie strategii de sabotare la locul de muncă, iar Luna Plină din 27 se petrece în zodia ta și îți poate da peste cap sistemul imunitar, dar și cel emoțional.

BANI: Cum Saturn nu te mai plasează în umbră vei avea acces la noi poziții în cadrul companiei la care lucrezi sau poate vei avea propuneri de rolul de conducere la alte job-uri. O asociere importantă se va petrece la Luna Nouă care modifică modul în care lucrezi, inclusiv mediul de lucru sau persoanele cu care interacționezi. Atenție la epuizarea fizică, mai ales spre finalul lunii când are loc Luna Plină.

DRAGOSTE: Cum planetele se îndreaptă spre sectorul relațional din astrograma ta vei realiza că ești în centrul atenției, mai ales dacă ești singur. Ai un farmec și umor aparte ceea ce îți permite să seduci și să flirtezi în cele mai eficiente moduri. Dacă ești într-o relație ar trebuie să profiți de intensitatea trăirilor tale și să experimentezi cu partenerul ceea ce nu ați avut până acum ocazia sau nu a fost momentul.

Horoscop lunar noiembrie 2023 Rac

Saturn încheie retrogradarea pe 4 noiembrie și o dată cu acest moment motivația și relația ta cu străinătatea se îmbunătățește. Venus ajunge în Balanță pe 4 și familia se poate mări cu un membru, iar pe 10 Mercur trece în Săgetător și este foarte posibil ca nivelul de muncă să crească substanțial, plus că Marte ajunge și el în Săgetător pe 24 iar stresul afectează relațiile cu colegii de muncă din cauza presiunii. Luna Nouă din Scorpion are loc pe 13 și vei dezvolta un nou interes pentru un anumit tip de activitate, iar Luna Plină din Gemeni din 27 creează confuzie și tulburări ale somnului.

BANI: Muncești mult în noiembrie, mai ales din 10 și ulterior din 24. Activitatea ta profesională se concentrează pe rezolvarea lucrurilor administrative deoarece pretențiile sunt destul de mari. Achizițiile pentru cămin sau chiar administrarea bunurilor se dovedește a fi foarte avantajoasă. Poate te gândești să reorganizezi locuința sau să renovezi anumite aspecte ale casei tale astfel încât să sporești confortul.

DRAGOSTE: Dacă ești singur Luna Nouă îți va aduce o persoană interesantă. Deși nu putem discuta despre o relație, momentan, va fi totuși o experiență care te va marca profund emoțional. Ai nevoie de stabilitate emoțională, mai ales spre finalul lunii când influența Lunii Pline dezorganizează și alterează emoțiile, poți fi confuz și nesigur pe legăturile tale sentimentale, dar trebuie să treci prin aceste momente.

Horoscop lunar noiembrie 2023 Leu

Saturn își schimbă energia din 4 noiembrie pentru că nu mai este retrograd și reduce pierderile financiare. Venus trece în Balanță pe 8 și te face mult mai convingător în cereri, cu rezultate foarte bune în ceea ce privește a-i convinge pe ceilalți. Mercur și Marte ajung în Săgetător pe 10, respectiv 24 noiembrie și fac ca sentimentale tale să fie mai pasionale și dinamice, uneori prea intense. Luna Nouă din Scorpion care se petrece pe 13 pune accentul pe familie și mai ales pe relația cu părinții care se modifică, iar Luna Plină din 27 care se petrece în Gemeni va limita cercul de prieteni și cunoștințe.

BANI: Cu Saturn care revine la mersul direct vei realiza că îți este mult mai ușor să te disciplinezi financiar. Închei mai repede și eficient credite care nu sunt avantajoase, vei achita datorii mai vechi și renunți la comportamente de risipă financiară fără să te mai afecteze atât de tare. Dacă ai nevoie de suplimentare financiară atunci poți profita de energia Lunii Noi și să ceri ajutorul familiei.

DRAGOSTE: Dacă ești singur, atunci profiți din plin de interacțiunea dintre Mercur și Marte aduc multe experiențe emoționale intense dar de scurtă durată. Dacă te afli într-o relație lucrurile stau diferit pentru că interesele tale se modifică rapid, la fel și stările moționale care devin inconstante dar pline de pasiune. Încearcă să păstrezi un echilibru între dorințe și energia cu care vrei să le pui în aplicare.

Horoscop lunar noiembrie 2023 Fecioară

Din 4 noiembrie Saturn renunță la mersul retrograd și pare că dificultățile din cuplu se apropie de final. Venus ajunge în Balanță pe 4 și este un moment de abundență financiară, mai ales prin activități de consiliere. Mercur migrează spre Săgetător în 10 noiembrie și Marte se alătură în 24. Ambele planete activează zona de familie și casă, aducând evenimente care agită spiritele sau pun lucrurile în mișcare. Luna Nouă din Scorpion are loc pe 13 și pune accentul pe contracte și proiecte noi, iar Luna Plină din Gemeni atrage atenția asupra problemelor cu autoritatea sau cu validarea unor procese.

BANI: Venus în casa banilor reprezintă un bun aspect pentru tine pe parcursul lunii noiembrie și vei sesiza că veniturile tale se măresc în mod natural, fie prin cadouri, bonusuri sau comisionase. Nu te aștepta la sume mar, dar vor fi constante. Atenție sporită mai ales acțiunile care trebuie aprobate de superiori sau orice formă de autoritate spre finalul lunii, când poți întâmpina dificultăți.

DRAGOSTE: Eliberarea vine încă din primele zile ale lunii când Saturn te lasă să respiri ușurat din punct de vedere emoțional. Ai avut o perioadă de stres și efort, iar acum lucrurile merg mai bine deoarece relația ta s-a maturizat. Dacă ești singur abia acum apare deschiderea spre ceilalți, deoarece ai traversat o perioadă de solitudine și sterilitate sentimentală, absolut naturală și firească pentru evoluția ta.

Horoscop lunar noiembrie 2023 Balanță

Din 4 noiembrie Saturn nu mai este retrograd iar greutățile de la locul de muncă de dizolvă în mare parte. Din 8 noiembrie Venus, guvernatoarea semnului tău ajunge în Balanță și te învăluie cu o imagine foarte agreabilă și plăcută. Mercur ajunge pe 10 în Săgetător și revitalizează comunicarea, iar pe 22 Marte ajunge și el aici de unge grăbește ritmul activităților în general. Luna Nouă din Scorpion din 13 noiembrie aduce premisele unei noi surse de venit, iar Luna Plină din Gemeni care se petrece pe 27 va aduce o serie de dezamăgiri cu privire la planurile de viitor și la modul în care tu îți proiectezi viața.

BANI: Venus în propria zodie este un semn de noroc și succes general deoarece ai avantajul energiei care te face foarte plăcut. Ulterior, Luna Nouă scoate la iveală o oportunitate de job nou sau o idee de afacere pe care momentan trebuie să o ții ascunsă și să lucrezi în paralele cu activitatea actuală. Nu este indicat să începi un nou loc de muncă până ce nu ai toate datele cunoscute și ești sigur că lucrurile funcționează.

DRAGOSTE: Influența lui Venus este benefică inclusiv în relațiile interumane, mai ales dacă ești singur și în căutarea unui partener. Farmecul tău personal este natural exprimat și atrage privirile și atenția celor din jur. Din păcate, comunicarea și mai ales modul în care te exprimi poate afecta dinamica emoțională, deoarece din Mercur tine să exagereze, iar Marte aduce o notă de insistență și agresivitate.

Horoscop lunar noiembrie 2023 Scorpion

Saturn revine la mersul direct din 4 noiembrie și te lasă să te bucuri mai mult de ceea ce îți produce plăcere și bucurie, fără să te îngrijorezi. Venus trece în Balanță pe 8 și încrederea în tine și în faptul că universul îți aduce tot ce ai nevoie sporește, devii mai optimist. Mercur și Marte trec în Săgetător în 10 noiembrie și respectiv 24 iar dacă lucrurile au stat pe loc din punct de vedere financiar acum se vor accelera instant. Luna Nouă care are loc pe 13 în zodia ta și te încarcă cu energie, iar Luna Plină din 27 se petrece în Gemeni și atrage atenția asupra problemelor legale de natură fiscală.

BANI: Mercur și Marte în casa banilor te ajută să primești mai repede informații despre oferte financiare sau să grăbești un proces de angajare. De asemenea, te afli în ipostaza în care poți alege dintre mai multe opțiuni, dar există riscul să pierzi dacă aștepți prea mult. Atenție sporită la Luna Plină pentru că există pericolul ca activitățile care afectează cumva legea sau regulile să te pună în ipostaza de a pierde sume importante.

DRAGOSTE: Starea ta de spirit se destine o dată ce Saturn renunță la mersul retrograd și începi lent dar sigur să ieși din perioada ta de sobrietate. Acest aspect este deosebit de important pentru relație, deoarece partenerul care a fost în mare parte privat de afectivitate reușește să primească de la tine semnale de iubire și apropiere. Se pare că și Venus te face să vezi viitorul în nuanțe de roz.

Horoscop lunar noiembrie 2023 Săgetător

Saturn revine la mersul direct în 4 noiembrie și dificultățile din familie par a fi pe sfârșite. Din 8 Venus trece în Balanță și activează cercul de prieteni și activitățile sociale. Această lună este una intensă pentru tine deoarece Mercur, Soarele și Marte ajung în zodia ta pe 10, 22 și 24 noiembrie. Toată această aglomerare îți conferă energie, fermitate și rezistență la efort. Luna Nouă din Scorpion este începutul unui proces de autocunoaștere care începe pe 13 noiembrie, iar Luna Plină din Gemeni care se formează pe 27 atrage atenția asupra relației de cuplu, care pierde din substanță și interes.

BANI: Saturn ar fi putut să creeze probleme mai ales în achiziționarea de case sau terenuri, dar în această lună este gata să te susțină pentru a finaliza aceste procese. Toate aceste planete care se află în zodia ta îți conferă energie dar și accelerează ritmul vieții tale, iar Mercur în asociere cu Marte favorizează semnarea contractelor. Cere sfatul sau recomandarea prietenilor dacă ai nevoie de oferte imobiliare.

DRAGOSTE: Deși conștient ai foarte multă energie, mental lucrurile abia acum încep să iasă la suprafață. Lunațiile din noiembrie pun accentul pe dezvoltarea ta personală și vei experimenta nesiguranțe, temeri sau chiar dependență emoțională. Toate acestea se vor reactualiza apoi la final de lună când Luna Plină te pune față în față cu aspectele tale mai puțin plăcute, dar și cu părțile mai puțin frumoase ale partenerului.

Horoscop lunar noiembrie 2023 Capricorn

Saturn, planeta care te guvernează revine al mersul direct din 4 noiembrie și îmbunătățește relațiile cu frații dar și cu colaboratorii. Venus ajunge pe 8 în Balanță și arată că vei fi favorizat de femei, mai ales la locul de muncă dacă acestea sunt în poziții de conducere. Mercur trece în Săgetător, la fel și Marte în 10 și 24 iar rezistența ta mentală la dificultăți este foarte mare. Luna Nouă va avea loc în Scorpion pe 13 noiembrie și vei întâlni o persoană care te va sprijini real în viitor. Luna Plină din Gemeni care se va petrece pe 27 noiembrie ar putea aduce probleme de sănătate, mai ales respiratorii sau alergologice.

BANI: Ai avantajul că superiorii te văd într-o lumină bună și astfel poți să obții mai multe beneficii la locul de muncă. Din punct de vedere profesional lucrurile merg bine și ești susținut atât în mod activ, cât și indirect. Această lună nu descrie pentru tine o perioadă de câștiguri financiare, ci mai degrabă este o perioadă de consolidare și de pregătire pentru rezultate ce urmează să vine începând de luna viitoare.

DRAGOSTE: Nu prea îți stă gândul la sentimente și relații deoarece interiorul tău este destul de agitat de multitudinea de planete din casa sufletului. Ai tendința de a gândi negativist și astfel să faci tot posibilul pentru a anula orice posibile efecte adverse sau negative, inclusiv în relații. Din acest motiv partenerul se poate simți agasat sau afectat de atitudinea ta robustă din punct de vedere emoțional.

Horoscop lunar noiembrie 2023 Vărsător

Din 4 noiembrie Saturn încheie retrogradarea și o dată cu acest moment încep să se risipească dificultățile și limitările financiare resimțite în ultima vreme. Venus ajunge pe 8 în Balanță și aduce o viziune optimistă asupra viitorului. Mercur și Marte ajunge în Săgetător dar în zile diferite, pe 10 și respectiv 24 noiembrie. Aceste planete activează spiritul aventurier și dornic de distracție din astrograma ta. Luna Nouă se va petrece în Scorpion în data de 11 noiembrie și promite o realizare profesională importantă, iar Luna Plină din Gemeni din 27 îți testează limitele emoționale și sentimentele.

BANI: Deși mintea ta este îndreptată spre distracție ai partea de susținerea astrelor. Mai întâi Saturn înlătură blocajele reale sau imaginare și lasă resursele să circule în ritmul lor. Te bucuri de ceea ce vine către tine, însă șansa ta de a acționa activ este momentul de Lună Nouă când fie aplici pentru o poziție profesională superioară, fie alegi să mergi pe cont propriu cu o afacere individuală.

DRAGOSTE: Te bucuri de o mare libertate în această lună, inclusiv în dinamica relațiilor tale. AI nevoie de stimulente mentale și emoționale permanente, ceea ce ar putea să îți epuizeze partenerul sau prietenii. Luna Plină poate fi reversul acestor atitudini deoarece vei experimenta o formă de dezinteres din partea oamenilor importanți pentru tine și partenerul are nevoie de un timp liber de la acest efort.

Horoscop lunar noiembrie 2023 Pești

Saturn încheie retrogradarea pe 4 noiembrie și se află în propria zodie, iar acum simți cum limitele generale se estompează și te bucuri de o mai mare autonomie. Venus care ajunge în Balanță pe 8 ameliorează presiunile financiare. Din 10 noiembrie Mercur se află în Săgetător, iar din 24 Marte îl urmează. Această mișcare astrală presupune avantaje profesionale destul de importante pentru că lucrurile încep în sfârșit să se miște. Luna Nouă din Scorpion din 13 îți aduce o nouă direcție a viitorului, iar Luna Plină din Gemeni care se petrece pe 27 va reactualiza niște răni profunde din familie.

BANI: Cum Saturn nu mai e retrograd nimic nu mai simți restricțiile atât de puternic, iar din acest motiv prezența lui Venus în casa datoriilor îndulcește situația. Ai posibilitatea de a reactualiza anumite credite sau împrumuturi în condiții mai avantajoase pentru tine. Nu este o lună de acumulare, ci mai degrabă este o perioadă de reorganizare a eficientă și conștientă a finanțelor de care dispui.

DRAGOSTE: Ai o atitudine autorizată inclusiv în relații și ceri din partea persoanei iubite o oarecare formă de supunere, mai ales în ceea ce privește deciziile. Ai nevoie să deții controlul și, mai mult, să inițiezi acțiuni în acord cu voința ta. Din păcate, atitudinea ta poate deveni ostilă și impulsivă fapt care conduce la disensiuni, inclusiv în familie – din acest punct de vedere ar trebui să fii atent la perioada din preajma Lunii Pline.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Horoscop » Horoscop noiembrie 2023. Probleme în dragoste şi o decizie grea. Zodiile care îşi schimbă viaţa în perioada următoare