Antena Meniu Search
x

Horoscop săptămâna 20 - 26 septembrie 2021 pentru zodia Leu

Horoscop săptămâna 20 - 26 septembrie 2021. Astrologii anunță reușite pe toate planurile pentru nativii zodiei Leu. Fie că este vorba de dragoste, carieră sau pace interioară, orice își propun va deveni, curând, realitate. Singurele aspecte la care trebuie să acorde ceva mai multă atenție au legătură cu relațiile și comunicarea, unde graba ori reacțiile impulsive ar putea clătina echilibrul de care au parte Leii zilele acestea.

de Redactia Observator

la 17.09.2021, 16:43

Horoscop săptămâna 20 - 26 septembrie 2021 pentru zodia Leu
Horoscop săptămâna 20 - 26 septembrie 2021 pentru zodia Leu - Shutterstock

Săptămâna aceasta, nativii zodiei Leu vor avea o energie debordantă și se vor simți gata să mute munții din loc. Tocmai de aceea este o perioadă numai bună pentru a rezolva toate problemele care s-au adunat de-a lungul timpului, amânate de pe o zi pe alta. Iar cei care momentan nu sunt implicați într-un proiect important se pot alătura cu șanse mari de reușită unor noi inițiative. În orice caz, viitorul apropiat aduce numai noroc și lucruri bune, ba chiar s-ar putea ajunge la situația de a alege între mai multe variante de-a dreptul excelente. Cei născuți în zodia Leu ar face bine să profite de aceste zile și de oportunitățile care apar la tot pasul.

Horoscop dragoste săptămâna 20 - 26 septembrie 2021 Leu

Săptămâna aceasta, pasiunea zodiilor de foc trebuie ușor temperată, pentru a nu-i copleși pe parteneri. Astrologii recomandă o abordare mai delicată a problemelor de cuplu, pentru a obține rezultatul dorit și a nu se ajunge la certuri. Cei care nu sunt implicați într-o relație în acest moment s-ar putea gândi la subiecte de conversație mai puțin îndrăznețe, prin care să se apropie treptat de persoanele care le-au atras atenția. În relațiile amoroase regula de aur este, cel puțin pentru o scurtă perioadă de timp, răbdarea.

Horoscop bani săptămâna 20 - 26 septembrie 2021 Leu

La locul de muncă, cei născuți în zodia Leu capătă tot mai multă încredere în ei, mai ales că au parte de aprecierea celor din jur. Iar dacă au și aplicat zicala „Mai bine puțin și bine, decât mult și prost”, succesul este garantat. În relațiile cu colegii de muncă este nevoie, la fel ca în dragoste, de un strop de răbdare și înțelegere. În loc să se arunce în mijlocul unor dispute inutile, mai bine ar fi ca nativii zodiei Leu să ofere un exemplu personal pozitiv de hărnicie, perseverență și creativitate. Grijile cu privire la posibila concurență nu fac decât să îi țină în loc!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Horoscop » Horoscop săptămâna 20 - 26 septembrie 2021 pentru zodia Leu