Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Horoscop săptămâna Pești 26 august - 1 septembrie

Horoscop săptămâna Pești  26 august - 1 septembrie. Miercuri, opoziția dintre Venus și Neptun poate aduce confuzie sau dezamăgiri legate de partenerii de muncă sau de proiectele care implică colaborări.

de Redactia Observator

la 25.08.2024 , 12:53

Horoscop săptămâna Pești 26 august - 1 septembrie
Horoscop săptămâna Pești 26 august - 1 septembrie - Profimedia

Poate fi momentul să clarifici anumite aspecte sau să reevaluezi responsabilitățile pentru a evita neînțelegeri. De asemenea, finalizarea retrogradării lui Mercur în Leu aduce o clarificare în privința problemelor de muncă sau de sănătate care au fost complicate în ultimele săptămâni.

S-ar putea să fii nevoit să discuți despre resursele comune, să renegociezi condițiile sau să explorezi noi modalități de a gestiona fondurile. Duminică, retrogradarea lui Uranus în Taur îți va aduce mai multe momente de reflecție asupra comunicării și a relațiilor cu frații sau vecinii.

Previziuni astrale Pești

Articolul continuă după reclamă

BANI: Pe plan financiar, influențele acestei săptămâni sugerează necesitatea de a gestiona mai bine resursele comune și de a rezolva problemele financiare legate de parteneriate. Opoziția lui Venus cu Neptun poate aduce confuzie în privința resurselor pe care le împărtășești cu alții. Este un moment potrivit pentru a clarifica detaliile contractelor sau acordurilor financiare pentru a evita surprize neplăcute.

DRAGOSTE: În domeniul sentimental, opoziția dintre Venus și Neptun poate aduce neclarități sau idealizări nerealiste. S-ar putea să simți că partenerul tău nu este pe aceeași lungime de undă cu tine în ceea ce privește anumite aspecte ale relației. Este important să comunici deschis și să clarifici așteptările pentru a evita neînțelegerile. Pe de altă parte, trecerea lui Venus în Balanță poate aduce armonie și echilibru în relațiile intime și financiare.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se par prea stricte regulile impuse pentru uniforma elevilor?
Observator » Horoscop » Horoscop săptămâna Pești 26 august - 1 septembrie