Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Horoscop săptămâna Vărsător 26 august - 1 septembrie

Horoscop săptămâna Vărsător 26 august - 1 septembrie. Miercuri, Venus în opoziție cu Neptun îți poate aduce neclarități și confuzii în relațiile importante. Este posibil să simți că lucrurile nu sunt așa cum par, iar comunicarea cu partenerii sau colaboratorii poate fi afectată de idealizări neîmplinite sau așteptări nerealiste.

de Redactia Observator

la 25.08.2024 , 12:51

Horoscop săptămâna Vărsător 26 august - 1 septembrie
Horoscop săptămâna Vărsător 26 august - 1 septembrie - Profimedia

De asemenea, Mercur își încheie retrogradarea, ceea ce înseamnă că vei începe să observi clarificări în situațiile care au fost blocate sau confuze în ultimele săptămâni. Este un moment bun pentru a pune capăt unor discuții amânate și pentru a restabili echilibrul în relațiile importante. Joi, Venus trece în Balanță, aducând o notă de armonie și echilibru în domeniul călătoriilor, educației și filozofiei de viață.

Previziuni astrale Vărsător

BANI: În domeniul financiar, săptămâna aceasta nu aduce schimbări majore, dar influențele astrale sugerează că este un moment favorabil pentru a analiza și a planifica bugetul tău. Clarificările aduse de încheierea retrogradării lui Mercur te pot ajuta să iei decizii mai bine fundamentate privind investițiile sau achizițiile importante.

Articolul continuă după reclamă

DRAGOSTE: Pe plan sentimental, Venus în opoziție cu Neptun poate crea confuzii în relații, mai ales dacă ai tendința să idealizezi partenerul sau să aștepți mai mult decât poate oferi. Încearcă să fii realist și să comunici deschis pentru a evita dezamăgirile. În schimb, cu Venus în Balanță, vei simți nevoia de armonie și echilibru în relații, iar începerea retrogradării lui Uranus îți oferă șansa să regândești aspectele legate de viața de acasă și să îți creezi un mediu care susține stabilitatea emoțională.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se par prea stricte regulile impuse pentru uniforma elevilor?
Observator » Horoscop » Horoscop săptămâna Vărsător 26 august - 1 septembrie