Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Horoscop săptămânal Capricorn 23-29 septembrie 2024

Horoscop săptămânal Capricorn 23-29 septembrie 2024. Săptămâna aceasta îți aduce schimbări notabile în viața socială și profesională. Luni, când Venus trece în Scorpion, îți amplifică legăturile cu prietenii și colaboratorii.

de Redactia Observator

la 20.09.2024 , 15:36

Horoscop săptămânal Capricorn 23-29 septembrie 2024 Horoscop săptămânal Capricorn 23-29 septembrie 2024 - Shutterstock

Poți simți o dorință mai mare de a te implica în proiecte comune, dar ai grijă la tensiunile ascunse care pot apărea în cercul social. Miercuri, opoziția dintre Mercur și Neptun poate aduce confuzie în planurile legate de călătorii, educație sau proiecte internaționale. Fii atent la detalii și nu te grăbi să iei decizii importante. Joi, Mercur trece în Balanță, activând sfera carierei și aducând claritate în discuțiile profesionale.

BANI: Pe plan financiar, săptămâna este destul de stabilă, însă opoziția dintre Mercur și Neptun de miercuri te avertizează să eviți investițiile riscante sau afacerile care par prea bune pentru a fi adevărate. Fii precaut și analizează bine detaliile înainte de a semna orice contract. Spre finalul săptămânii, Mercur în Balanță te ajută să clarifici aspectele legate de carieră și veniturile tale.

DRAGOSTE: Pe plan sentimental, Venus în Scorpion aduce o intensificare a legăturilor afective în cercul social. Dacă ești singur, pot apărea oportunități romantice din rândul prietenilor sau al cunoștințelor comune. În cuplu, comunicarea sinceră și evitarea geloziei sunt esențiale pentru a menține echilibrul în relație. Influența lui Mercur în Balanță de joi te ajută să abordezi cu mai multă diplomație orice discuție legată de viitorul relației.

Articolul continuă după reclamă
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Horoscop » Horoscop săptămânal Capricorn 23-29 septembrie 2024