Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Horoscop săptămânal Vărsător 23-29 septembrie 2024

Horoscop săptămânal Vărsător 23-29 septembrie 2024. Luni, Venus intră în Scorpion, activând sectorul carierei. Acest lucru îți va oferi ocazia să strălucești în mediul profesional, atrăgând atenția superiorilor și a colaboratorilor. Este un moment favorabil pentru a-ți prezenta ideile sau proiectele.

de Redactia Observator

la 20.09.2024 , 15:37

Horoscop săptămânal Vărsător 23-29 septembrie 2024 Horoscop săptămânal Vărsător 23-29 septembrie 2024 - Shutterstock

Miercuri, opoziția dintre Mercur și Neptun poate genera confuzii în privința resurselor financiare sau a investițiilor. Fii atent la detalii, deoarece s-ar putea să fii tentat să iei decizii pripite bazate pe iluzii. Joi, Mercur trece în Balanță, activând sectorul de studii și călătorii. Acest lucru îți va oferi o oportunitate excelentă de a-ți extinde orizonturile și de a te conecta cu idei noi.

BANI: Pe plan financiar, săptămâna poate aduce provocări. Opoziția Mercur-Neptun te poate face să ai dificultăți în a înțelege claritatea unei oferte sau a unei investiții. Fii prudent și nu lua decizii impulsive. Evaluarea detaliată a opțiunilor financiare va fi esențială.

DRAGOSTE: În dragoste, Venus în Scorpion poate intensifica emoțiile. Este o perioadă bună pentru a discuta despre obiectivele tale în relație. Totuși, fi atent la posibile neînțelegeri sau confuzii, mai ales în zilele de miercuri. Este important să comunici deschis pentru a evita orice ambiguitate.

Articolul continuă după reclamă
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Horoscop » Horoscop săptămânal Vărsător 23-29 septembrie 2024