Antena Meniu Search
x

Horoscop septembrie 2021 Rac. Probleme pe plan amoros, dar și la capitolul sănătate

Horoscop septembrie 2021 Rac. Septembrie se anunță o lună destul de echilibrată pentru nativii din zodia Rac. În primele zile, veți fi avantajați de astre.

de Redactia Observator

la 30.08.2021, 15:39

Semn zodiacal Rac
Horoscop septembrie 2021 Rac - iStock | Getty Images

Veți avea succes pe toate planurile. Pe plan financiar veți primi vești bune și este un moment ideal și pentru a investi în educația voastră. Pe plan amoros, vor apărea unele obstacole și certuri, dar nimic din ce nu se poate rezolva printr-o discuție sinceră și multă, multă răbdare. Sănătatea, însă, va avea de suferit cel mai mult. Aveți grijă la alimentație și nu ignorați niciun semn legat de starea voastră. 

Horoscop bani septembrie 2021 Rac

Viața profesională va suferi mici lovituri în septemrbie. Nu vă pierdeți atenția și concentrarea. Foarte curând, lucrurile vor reveni pe drumul cel bun. Pe 5 septembrie, planeta Marte va intra în a treia casă. Acest lucru îi ajută pe nativii rac să prindă mai mult curaj.

Pe 17 septembrie, planeta Soare se va muta în cea de-a treia casă, care se află deja sub ocupația lui Marte. Acest eveniment se va dovedi a fi destul de favorabil pentru viața ta profesională.

Pe acelaşi subiect

Luna septembrie nu aduce prea multe surprize pe plan financiar. Rahu rămâne în casa a unsprezecea, ceea ce ar putea indica o creștere a veniturilor. Ba chiar s-ar putea să găsiți o sursă suplimentară de venit și veți primi înapoi sume împrumutate în trecut. Cei mai îndrăzneți pot deschide, la locul de muncă, o discuție despre o mărire de salariu. Când Soarele și Marte se mută în casa a treia, lucrurile se vor îmbunătăți. 

Horoscop sănătate septembrie 2021 Rac

Începutul lunii nu se anunță unul prea blând cu sănătatea racilor. Marte și Soare sunt poziționate în casa a doua, Saturn stă în casa a șaptea, iar Ketu este prezent în casa a cincea. De asemenea, Jupiter este așezat în casa a opta. 

Aceste poziții nu sunt deloc benefice sănătății, în niciun fel. Prin urmare, trebuie să fiți foarte vigilenți în legătură cu sănătatea voastră. Nu ignorați niciun semn care ar putea indica o problemă, oricât de mică. Pe 15 septembrie, Jupiter retrograd va intra în a șaptea casă. Datorită acestui tranzit, este posibil ca problemele de sănătate să se agraveze. Într-o astfel de situație, nu mai trageți de timp și mergeți la medic cât mai repede. 

Horoscop dragoste septembrie 2021 Rac

În ceea ce privește viața amoroasă, luna septembrie nu se va dovedi a fi grozavă pentru raci. Ketu se află în casa a cincea a semnului tău. În consecință, te vei confrunta cu multe gânduri negative și îndoieli legate de relația ta și vor apărea și certurile. 

Nu vă lăsați pradă nervilor, faceți apel la calm și răbdare. Discutați cu partenerul, aflați ce nemulțumiri are, dar discutați și despre ce vă deranjează pe voi. Totodată, nativii care sunt în căutarea iubirii ar putea fi nevoiți să rămână răbdători o vreme.

Nu se anunță o lună prea grozavă nici pentru nativii căsătoriți. Însă, lucrurile bune se întâmplă celor care au răbdare și nu se lasă pradă nervilor. Jupiter, într-o mișcare retrogradă, va intra în casa a șaptea pe 15 septembrie. Acesta va fi momentul unui dezechilibru în relație. Partenerul de viață poate suferi, de asemenea, de unele probleme de sănătate. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Horoscop » Horoscop septembrie 2021 Rac. Probleme pe plan amoros, dar și la capitolul sănătate