Video

Horoscop special, 18 iulie. Lucrurile care impresionează fiecare zodie în parte

De Rosse Stan.
Publicat: 18.07.2021, 13:22.
Actualizat: 19.07.2021, 14:58

Astăzi vom vorbi despre punctele sensibile ale nativilor. Asta pentru că fiecare zodie este impresionată de anumite lucruri, care poate o completează sau îi stârneşte interesul.

Pe Berbeci, de exemplu, îi fascinează persoanele puternice atât din punct de vedere psihic, cât şi fizic sau emoţional. Ei cred că nu pot fi egalaţi, aşa că cei care le dovedesc contrariul le vor câştiga admiraţia. Dar trebuie să îşi demonstreze şi nivelul intelectual pentru asta. Mai sunt impresionaţi şi de oamenii care sunt recunoscători că îi cunosc şi se mândresc cu ei.

Taurii adoră mâncarea, deci, o cină delicioasă gătită acasă şi vor fi cuceriţi pentru totdeauna! Apreciază şi calmul şi răbdarea, două trăsături în contract cu personalitatea lor.

Citește și:

Pe atotştiutorii Gemeni abilităţile intelectuale îi vor da pe spate. Trebuie să povestiţi despre lucruri noi, de care nu au mai auzit şi să le demonstraţi că sunteţi iubitori de aventură, poate chiar să le pregătiţi o surpriză în parcul de distracţii.

Am ajuns şi la Raci, care apreciează cu totul altceva. Dacă ei simt că le oferiţi încredere, grijă şi iubire, sunt fericiţi. Trebuie să se simtă confortabil alături de voi şi, cel mai important, să existe zilnic interacţiune, chiar dacă nu face2face, ci doar prin telefon sau mesaje.

Cred că deja ştiţi cum îi cuceriţi pe Lei. Le faceţi complimente! Cât mai direct şi evident. Trebuie să le acordaţi atenţie, să le faceţi pe plac şi să simtă că sunt trataţi ca nişte adevăraţi regi.

Nativii Fecioară sunt impresionaţi de profunzimea discuţiilor. Cunoştinţele, inteligenţa. Încercaţi să evitaţi contradicţiile şi să nu vă certaţi, cel puţin nu în primele conversaţii. Este greu să găsiţi un punct sensibil la aceştia, din cauza spiritului foarte critic. În concluzie, nimeni nu prea poate să îi mulţumească.

Balanţele, în schimb, apreciază oamenii care ştiu să asculte. Dacă se simt înţelese, se vor deschide în faţa voastră, dar trebuie mereu să aveţi grijă de partea lor emoţională.

Scorpionii au o slăbiciune pentru mister şi pentru succes. Persoanele care nu dezvăluie totul din prima reprezintă o enigmă pe care îşi doresc să o rezolve, la fel cum respectă şi oamenii cu funcţii înalte. Sunt interesaţi şi de aspectul fizic, aşa că mare grijă cum arătaţi când vă întâlniţi cu un scorpion.

Punctul sensibil al Săgetătorilor este libertatea. Nu le place să fie cotrolaţi, întrebaţi unde sunt, cu cine, ce fac. Dacă le arătaţi că aveţi încredere şi le oferiţi spaţiu, la pachet cu seri în care să vă uitaţi la fotbal sau să vă plimbaţi în natură, îi veţi cuceri.

Disciplina este cea mai importantă pentru Capricorni. Sunt foarte organizaţi, adepţi ai planurilor şi strategiilor. Pe lânga asta, puţin romantism nu strică, dar trebuie să fie ceva subtil şi simplu, să simtă cât de importanţi sunt pentru voi.

Pe Vărsători îi impresionaţi cu imaginaţia voastră şi inteligenţa. Nu sunt atraşi de latura materială, ci de persoane care îi învaţă lucruri noi şi cu care nu se plicitisesc.

Iar nativii Peşti sunt încântaţi dacă discută despre spiritualitate, despre supranatural. Iubesc necunoscutul, activităţile în grup, dar şi muizca sau alte forme de artă. Nu vor refuza un concert, o expoziţie de pictură sau o seară de dans.

Acesta a fost horoscopul special, ţineţi cont de sfaturi, indiferent dacă vă doriţi o relaţie romantică, de prietenie sau doar să îi faceţi pe plac cuiva drag. Duminică inspirată să aveţi!

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.