Antena Meniu Search
x

Horoscop special. Culorile lunii august pentru fiecare zodie în parte

Dacă tot este lună nouă azi, atunci şi horoscopul special trebuie să conţină informaţii utile despre cum să ne comportăm în august. Şi... mai mult de atât, ce culori ne avantajează pentru a compensa pe sectoarele unde lucrurile nu merg perfect.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 09.08.2021, 17:15

Vezi și

Horoscop Berbec

BERBECII au nevoie de intuiţie ca să înţeleagă mesajele subliminale pe care le primesc. Mai mult de atât, în această lună va exista confuzie, aşa că pentru a discerne mai bine şi a fi raţionali, încercaţi să vă folosiţi de culorile indigo, albastru închis şi mov.

Horoscop Taur

TAURII, în schimb, trebuie să aibă grijă la femeile cu care au contact. Sunt mari şanse să fiţi sabotaţi, bârfiţi, invidiaţi. Pentru a vă apară de energia negativă, verdele închis este perfect, dar şi alte tonuri.

Pe acelaşi subiect

Horoscop Gemeni

De echilibru au nevoie GEMENII, dar pe plan financiar. În investiţii, dacă vreţi să faceţi un credit sau să împrumutaţi bani, maroul şi auriul vă avantajează.

Horoscop Rac

Comunicarea este elementul al acestei luni pentru RACI. Pentru a fi mai bine înţeleşi, pentru vă cunoaşte mai bine nevoile şi dorinţele, dar şi pentru călătorii fără probleme, folosiţi-vă de culorile galben şi turcoaz.

Horoscop Leu

La nativii LEU nu sunt excluse conflictele de la locul de muncă, în raport cu autorităţile sau cu rudele. Trebuie să fiţi mai răbdători şi să daţi dovadă de înţelegere, iar pentru asta aveţi nevoie de gri şi argintiu.

Horoscop Fecioară

FECIOARELE, însă, au nevoie de susţinere în dragoste. Pe zona carierei totul merge excelent, dar pe cea a iubirii intuiţia vă lipseşte. Ceea ce înseamnă că puteţi face alegeri greşite dacă nu apelaţi la ajutorul culorilor portocaliu şi roşu care vă oferă mai multă claritate.

Horoscop Balanţă

Dacă nici BALANŢELE nu dau dovadă de echilibru, atunci cine? Ei bine, în august aceşti nativi trebuie să scoată în evidenţă această trăsătură caracteristică lor în raport cu rudele, dar şi la serviciu, iar nuanţele de verde sunt aliatul potrivit.

Horoscop Scorpion

Pentru SCORPIONI luna aceasta relaţiile sunt elementul cheie. Indiferent de natura lor, pentru a fi în armonie culorile pastel sunt recomandate. Adică lila, vernil, roz pal, albastru deschis sau galben pal.

Horoscop Săgetător

La SĂGETĂTORI alegerile corecte, pe orice plan, fie amoros sau profesional, sunt susţinute de negru şi roşu închis.

Horoscop Capricorn 

Nativii CAPRICORN au nevoie de energia astrelor în călătorii şi dacă studiază sau învaţă ceva noi, iar albastrul închis este ideal.

Horoscop Vărsător

Pentru VĂRSĂTORI, relaţia cu bărbaţii este foarte importantă. Mai mult ca sigur cineva vă poate ajuta pe viitor, aşa că încercaţi să fructificaţi această latură şi să vă bazaţi pe mov şi violet.

Horoscop Peşti

Iar visătorii zodiacului, PEŞTII, trebuie să se ancoreze mai bine în realitate şi să nu mai fie cu capul în nori. Pentru raţiune şi un strop de logică, folosiţi-vă de albastru închis şi auriu.

Acesta a fost horoscopul special, nu uitaţi să purtaţi cu voi un obiect de culoarea care vă avantajează chiar dacă nu este la vedere. Mai multe informaţii găsiţi pe canalul astrologului Alexandra Coman. O duminică cât mai frumoasă.

Află și care sunt acele gesturi pe care zodiile de apă le adoră într-o relație. Dacă urmează să ieși la o întâlnire sau ești deja într-o relație cu unul din acești nativi, atunci ar fi bine să știi cum să-i cucerești mai ușor

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Horoscop » Horoscop special. Culorile lunii august pentru fiecare zodie în parte