Antena Meniu Search
x

Top 3 zodii de femei irezistibile. Pot seduce dintr-o privire

Trei zodii de femei s-au născut pentru a seduce. Ajutate de o frumusețe răpitoare, dar și de un întreg arsenal de priviri și gesturi dintre cele mai pasionale, pot cuceri orice bărbat, la orice oră din zi.

de Redactia Observator

la 01.04.2019, 11:12

Zodii de femei seducătoare
Misterioase și seducătoare, cele trei zodii pot cuceri cu o naturalețe care dezarmează - Profimedia Images

Trei zodii de femei s-au născut pentru a seduce. Ajutate de o frumusețe răpitoare, dar și de un întreg arsenal de priviri și gesturi dintre cele mai pasionale, pot cuceri orice bărbat, la orice oră din zi.

Iar asta fără prea multe eforturi. De altfel, unele zodii transmit printr-un simplu contact vizual mai multe emoții decât ar putea vreodată să o facă prin cuvinte. Și funcționează de fiecare dată.

Pești

Femeile din zodia Pești s-au născut pentru a seduce. Sensibile, misterioase și încântătoare, sunt înconjurate de o aură care atrage ca un magnet. Pur și simplu au "acel ceva" în mișcări, cu toate că nu urmăresc să câștige armate de admiratori sau să impresioneze audiența. Naturalețea femeilor din zodia Pești este cea care le deosebește de celelalte reprezentante ale Evei. Sunt copilăroase și naive, nu fac strategii și nici nu apelează la trucuri, iar pentru multe persoane de sex opus această atitudine este irezistibilă. În plus, femeile din această zodie nu umblă după faimă sau notorietate, ci sunt, de regulă, liniștite și rezervate în comportament. Își vor deschide sufletul doar în fața unei persoane în care au deplină încredere, cu toate că în jurul lor roiesc nenumărați pretendenți.

Capricorn

Femeile de zodia Capricorn sunt fini psihologi. Ascultă cu atenție ceea ce spun persoanele din jur, înțeleg semnificația fiecărui gest, iar după doar câteva clipe de discuție sunt capabile să perceapă cu precizie chiar și cele mai ascunse intenții. Nu e de mirare că, atunci când pun ochii pe o persoană atrăgătoare, știu cum să îi câștige rapid sufletul. De aici și până la o poveste de iubire mai este un pas, pe care femeile din Capricorn îl vor face cu o eleganță care dezarmează și uimește. Par inteligente și perfecte, iar asta pentru că, de multe ori, chiar sunt. 

Săgetător

Un lucru e sigur. Alături de o femeie din zodia Săgetător nu te vei plictisi niciodată. În special pe timpul nopții. Fermecătoare și spontane, nu vor ezita să transforme o zi banală într-un scenariu film. În plus, sunt firi pasionale și care ard la intensitate maximă, mai ales dacă au alături persoana potrivită. Ceea ce de obicei se întâmplă, pentru că Săgetătorii, dacă au un talent, e acela de a-și alege la sprânceană partenerul de viață. Dacă ai noroc să dai peste o femeie din această zodie, așteaptă-te la aventura vieții. Fiecare zi va fi ca un roller coaster. Totul începe lin și previzibil, însă, atunci când începe nebunia, îți vei ține respirația.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Horoscop » Top 3 zodii de femei irezistibile. Pot seduce dintr-o privire