Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei de 15 mai 2018. Întâlniri cu vechi prieteni, şanse de reuşită profesională şi alegeri în plan amoros

Horoscop 15 mai 2018. Întâlniri cu prieteni vechi pentru câţiva nativi ai zodiacului, şanse de câştig şi alegeri în plan sentimental pentru ceilalţi.

Vezi și

Horoscop 15 mai 2018. Întâlniri cu prieteni vechi pentru câţiva nativi ai zodiacului, şanse de câştig şi alegeri în plan sentimental pentru ceilalţi. Preziviunile astrologilor pentru fiecare semn zodiacal în parte, în rândurile următoare.

Horoscop 15 mai Taur 

Sănătatea nu pare să figureze pe lista de priorităţi a Taurilor. Indicat ar fi să reducă din lucrurile pe care nu le fac bine.

Horoscop 15 mai Gemeni

În ceea ce îi priveşte pe Gemeni, a venit momentul să investească mai multă energie şi bani în hobby-uri. Nu este exclus să le transforme într-o afacere de suflet.

Horoscop 15 mai Rac

Racii trebuie să ce concentreze astăzi pe sectorul sentimental. Ce-i drept, amicilor le va lipsi atenţia lor, dar în cele din urmă îi vor înţelege!

Horoscop 15 mai Leu

Leii simt nevoia să stea mai mult pe acasă înconjuraţi de obiecte cu valoare sentimentală şi oameni dragi. Puţină nostalgie nu strică niciodată!

Horoscop 15 mai Fecioară

Fecioarelor astăzi le este destul de greu să se detaşeze de evenimentele de acasă. Din această cauză, este posibil să nu performeze conform aşteptărilor la serviciu sau în societate.

Horoscop 15 mai Balanţă

Balanţele vor întâlni astăzi un prieten vechi. Vor discuta câte în lună şi în stele şi vor construi un adevărat jurnal de trăiri şi emoţii.

Horoscop 15 mai Scorpion

Scorpionii au parte de ceva schimbări în relaţiile cu rudele apropiate. Este nevoie de mai multă înţelegere în raport cu ele, iar toleranţa este elementul cheie.

Horoscop 15 mai Săgetător

Şansele de câştig de care se vor bucura astăzi Săgetătorii sunt mult mai mari decât s-au aşteptat. Aşadar, li se recomandă să aibă mare grijă să nu rateze ocazia!

Horoscop 15 mai Capricorn

Capricornii sunt cam timizi din fire. Astăzi se hotărăsc să iasă din conul de umbră şi să se afişeze în societate. Farmecul lor nu va trece neobservat.

Horoscop 15 mai Vărsător

Vărsătorii vor face o alegere bună de ordin amoros. Disting cu destulă claritate ce este important şi ce nu. Au multă energie fizică şi fortă pentru a se implica în proiecte importante.

Horoscop 15 mai Peşti

Peştii sunt suficient de energici şi motivaţi pentru a apăra o cauză comună de familie. Vor face ordine în viaţa sentimentală dând viaţă unor amintiri.

Horoscop 15 mai Berbec

Iar astăzi Berbecii vor fi cooptaţi în activităţi ce presupun iniţiativă, mişcare şi noutate. Este momentul potrivit pentru a se afirma şi pentru a avansa în plan profesional.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Horoscop » Horoscopul zilei de 15 mai 2018. Întâlniri cu vechi prieteni, şanse de reuşită profesională şi alegeri în plan amoros