Antena Meniu Search
x

Video Horoscopul zilei 1 decembrie 2020. Venus, planeta iubirii, își face simțită prezența

Începem luna decembrie cu veşti neaşteptat de bune pentru unii nativi. Venus, planeta iubirii, face un trigon cu Neptun, planeta intuiţiei. Printre altele, vom rezolva problemele financiare.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 01.12.2020, 10:02

sursa: astrolog Alexandra Coman Vezi și
  • Trigonul de pe cer ne ajută să intuim sentimentele celorlalţi
  • Boost de energie pentru a sărbători prima zi din decembrie

Berbecii pot pune accent pe relaţia cu rudele şi pe locuinţă. Este o zi bună să faceţi ordine atât prin casă, cât şi în raport cu oamenii din viaţa voastră.

Pentru Tauri se activează sectorul dragostei. Cei care se află într-o relaţie pot trece la un alt nivel, iar cei singuri vor întâlni pe cineva special. Nu ar fi bine să rataţi această şansă.

Nativii Gemeni iau decizii importante legate de job, indiferent dacă le pun sau nu în practică. Mare atenţie cum vă gestionaţi banii - nu este o zi bună pentru cumpărături.

Racii sunt dornici să interacţionaze cu cei din jur, iar legăturile pe care le vor crea azi sunt foarte productive. Veştile bune vin n sectoarele carieră şi sănătate.

Leii comunică eficient şi se înţeleg foarte bine în special cu persoanele în vârstă. Iar dacă vreţi să aplicaţi pentru un loc de muncă, astăzi este ziua potrivită.

Dacă Fecioarele încep o activitate, aceasta va fi de lungă durată şi foarte productivă. Iar în dragoste persoana iubită are de făcut o alegere aşa că vă veţi veni în sprijinul ei.

Balanțelor le este frică să încerce lucruri noi, iar sugestia astrelor este să acţioneze doar dacă se simt capabile. Nu exploraţi teritorii noi doar pentru că o spun cei din jur.

Intuiţia Scorpionilor le va aduce bani. Dar în familie conflictele nu vor lipsi, în special dacă este vorba de o femeie, va fi destul de greu de rezolvat situaţia.

Nativii Săgetător sunt foarte bine susţinuţi dacă vor să se mute, să cumpere sau să închirieze o casă. Mai mult de atât, aveţi noroc dacă semnaţi contracte.

Iniţiativele Capricornilor nu sunt cele mai bune azi, aşa că poate ar fi bine să vă abţineţi. Însă puneţi accent pe comunicare şi lucru în echipă.

Vărsătorii trebuie să se pregătească de obstacole la locul de muncă sau chiar de trădări. Răbdarea este singurul vostru aliat.

Iar Peștii sunt susţinuţi pe zona carierei. Emoţiile, însă, vă pot sabota, aşa că ar fi bine să lucraţi cu fricile şi anxietatea voastră pentru a avea succes.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Horoscop » Horoscopul zilei 1 decembrie 2020. Venus, planeta iubirii, își face simțită prezența