Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei, 1 octombrie 2020. Fecioarele, foarte bine susținute pe plan amoros

Horoscopul zilei, 1 octombrie 2020. Veşti bune pentru unii nativi ai zodiauclui, potrivit astrologului Alexandra Coman. Rosse Stan ne prezintă ultimele previziuni.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 01.10.2020, 10:49

Vezi și
  • Racii care simt că eforturile lor sunt mult mai mari decât ale celor din jur.
  • Balanţele ar trebui să se ocupe de nevoile personale.

Începem luna octombrie cu previziuni foarte bune în dragoste, însă, nu pentru toţi nativii.

Berbecii vor avea o zi plină de oportunităţi, însă, nu trebuie să îşi uite acasă răbdarea. Sunteţi parte importantă a unei echipe, dar esenţial este să fiţi înţelegători cu cei care nu sunt la fel de pricepuţi ca voi.

Taurii trebuie să aibă grijă la cheltuieli şi la cum îşi organizează bugetul. In rest, este o zi excelentă să vă implicaţi în proiectele în care credeţi cu adevărat.

Dacă vorbim de prezentări, discursuri sau conversaţii, Gemenii vor străluci la acest capitol. Dar stresul se poate face simţit, aşa că cel mai bine este să vă relaxaţi în a doua parte a zilei.

Racii care simt că eforturile lor sunt mult mai mari decât ale celor din jur, astăzi vor fi răsplătiţi. Proiectele importante care v-au ocupat timpul îşi vor găsi finalizarea.

Venus tranzitează semnul zodiacal al Leului, aşa că nativii pot lua decizii legate de finanţe. Fie că vorbim de investiţii sau de cheltuieli majore, nu le mai amânaţi.

Un flirt sau de începutul unei relaţii. Fecioarele sunt foarte bine susţinute pe plan amoros, aşa că pregătiţi-vă de puţin romantism.

Balanţele ar trebui să se ocupe de nevoile personale. Ascultaţi-vă glasul inimii şi aveţi curaj să vă puneţi intenţiile în practică.

Scorpionii vor fi mediatorii de serviciu în familie. Logica voastră poate aplana un conflict serios, ba chiar să aducă mulţumire pe chipul... adversarilor.

Astăzi Săgetătorii trebuie să ia decizii privind jobul. Schimbările sunt bune, chiar şi cele care implică demisia.

Nativii Capricorn care au trecut printr-o perioadă mai dificilă, acum pot respira uşuraţi. Fie intră cineva nou în viaţa voastră, fie un alt job. Cert este că începeţi luna cu dreptul.

Cei din jur nu prea îi ascultă pe Vărsători, aşa că astrele le recomandă să se bazeze pe ei înşişi. Sunteţi capabili să rezolvaţi orice, aşa că, mult succes!

Iar Peştii se vor axa pe studiu, indiferent de vărstă sau de pregătire. Este bine să vă perfecţionaţi într-un domeniu, să urmaţi un curs sau să citiţi.

Acestea au fost previziunile astrale pentru moment, nu uitaţi - cum începeţi luna aşa vor fi toate zilelele. Dăruiţi iubire şi zâmbete chiar de acum. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Horoscop » Horoscopul zilei, 1 octombrie 2020. Fecioarele, foarte bine susținute pe plan amoros