Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei, 11 octombrie 2020. Cel mai benefic aspect din astrologie - Marea Trină

Astăzi putem vorbi despre cel mai benefic aspect din astrologie - Marea Trină. Suprapusă peste Crucea Cosmică despre care v-am spus şi zilele trecute.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 11.10.2020, 09:50

Vezi și
  • Marea Trină este cel mai armonios aspect al horoscopului
  • Balanțele vor să facă schimbări pe plan sentimental

Copiii zodiacului, Berbecii, ar trebui să se comporte ca atare şi să fie puţin egoişti. Reflectaţi asupra dorinţelor voastre şi alegeţi să vă puneţi pe primul loc.

Chiar dacă este duminică, Taurii tind să aducă tot stresul de la birou cu ei acasă. Este momentul să delimitaţi mai bine cele două planuri.

Gemenii simt nevoia de o schimbare, iar astrele îi sfătuiesc să se concentreze pe locuinţă şi pe familie. Mai ales pe reamenajări prin casă.

Racii, însă, nu ar trebui să schimbe nimic ce implică investiţii financiare. Mare grijă cum vă gestionaţi bugetul, pentru că puteţi pierde bani din cauza neatenţiei.

Nativii Leu sunt marcaţi de Crucea Cosmică în... dragoste. Desigur, lucrurile pot fi excelente sau, din contră, să se înrăutăţească. Esenţial este să ştiţi ce vreţi de la partener!

De la iubire trecem la bani. Fecioarele trebuie să analizeze cu atenţie investiţiile pe care vor să le facă, indiferent de sumă.

Însă Balanțele îşi doresc o schimbare pe plan sentimental. Poate ar fi bine să nu vă aruncaţi în situaţii ieşite din zona voastră de confort şi să fiţi prudente.

Ceva din trecut le împiedică evoluţia Scorpionilor. Poate aveţi chestiuni de rezolvat, aşa că luaţi-vă o zi sau câteva ore să vă vindecaţi de acele amintiri.

De sfatul acesta se pot folosi şi Săgetătorii. E momentul perfect să schimbaţi ceva în comportamentul vostru şi să vă puneţi pe primul loc.

Capricornii pot pierde foarte uşor bani, fie că vorbim de facturi, cumpărături sau cheltuieli necesare. Fiţi cumpătaţi mai ales la cumpături.

Nativii Vărsător pot redecora. Nu vă fie teamă de schimbări majore şi apelaţi la un design cu totul diferit.

Iar Peștii sunt puţin prea nostalgici şi tind să se blocheze în situaţii din trecut. Cu toate că poate fi confortabil emoţional, stelele vă recomandă să vă detaşaţi de lucrurile care nu vă fac fericiţi.

Acestea au fost previziunile astrale pentru moment, ţineţi cont de aspectele formate pe cer şi de faptul că este ziua perfectă să vă gândiţi la voi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Horoscop » Horoscopul zilei, 11 octombrie 2020. Cel mai benefic aspect din astrologie - Marea Trină