Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei, 15 septembrie 2020. Taurii au parte de o zi productivă

Pentru cei care vor sa stie ce le rezervă astrele astăzi, avem veşti bune, potrivit astrologului Alexandra Coman. Rosse Stan este pregătită să vă prezinte ultimele previziuni.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 15.09.2020, 10:11

sursa: Alexandra Coman, astrolog Vezi și
  • Nativii Taur vor excela astăzi la şedinţe şi negocieri.
  • Racii comunică foarte bine, au energie şi chef să rezolve multe lucruri.

Ziua de marţi este guvernată de planeta Marte, care este planeta conflictului. Aceasta se află în retrogradare încă de pe 10 septembrie şi, mai mult de atât, se suprapune peste Lilith, adică luna neagră, care ne aduce dorinţă de libertate.

Iar Berbecii sunt primii care îşi doresc libertate absolută, însă, lucrurile nu vor sta chiar aşa. Cu toate acestea, sunteţi foarte bine susţinuţi de femei, mai ales la locul de muncă.

Nativii Taur vor excela astăzi la şedinţe şi negocieri pentru că reuşesc să scoată în evidenţă lucruri esenţiale. Dar mare atenţie la un posibil conflict cu o femeie, care poate porni din nevoia de afirmare.

Intuiţia este cuvântul cheie pentru Gemeni. Combinată şi cu abilitaţile de negociere, veştile bune vor veni pe plan profesional. Mai mult de atât, dacă vreţi să aplicaţi pentru un credit sunt mari şanse să primiţi un răspuns favorabil.

Racii comunică foarte bine, au energie şi chef să rezolve multe lucruri. Recomandarea astrelor este să începeţi cu cele care vă displac cel mai mult şi se vor rezolva cât aţi clipi.

Pentru Lei nu este o zi bună în zonele de business şi finanţe. Nu faceţi credite şi nu începeţi afaceri noi. În schimb, comunicaţi foarte bine, iar calitatea voastră de lider nu va trece neobservată.

Ca şi ieri, nativii Fecioară ar trebui să se bazeze pe logică şi pe raţiune. Luaţi o decizie în ceea ce priveşte un proiect, lucraţi foarte bine în echipă, iar o discuţie care implică cuvântul promovare se va strecura pe ordinea de zi.

Balanţele ar trebui să-i lase deoparte pe ceilalţi şi să se ocupe de cariera lor. Astăzi puteţi lua hotărâri privind ascensiunea socială.

Oamneii din preajma Scorpionilor au foarte multe idei, însă, nu tocmai practice sau realizabile. În schimb, voi veţi fi foarte eficienţi pe cont propriu.

Săgetătorilor le merge excelent pe plan social, aşa că puteţi să iniţiaţi discuţiile importante pe care le-aţi tot amânat, dar şi diverse colaborări.

Capricornii, mai ales cei tineri, sunt foarte irascibili astăzi. Nu vă faceţi planuri care implică o călătorie şi mare grijă în trafic. Partea bună este că socializarea atinge cote maxime.

Pentru Vărsător este ziua perfectă să poarte discuţile de care se temeau. Astrele vă susţin, aşa că nu ezitaţi să abordaţi personele pe care le-aţi tot evitat.

Creativitate este cuvântul care îi va descrie astăzi pe nativii Peşti. La locul de muncă, prin modalităţile de comunicare, de exprimare, aproape în orice, aşa că profitaţi.

Acestea au fost previziunile astrale pentru moment, nu uitaţi - dorinţa de libertate ne va înconjura astăzi, dar esenţial este să respectăm şi libertatea celorlalţi. Iar stelele promit o zi bună şi în relaţiile de iubire.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Horoscop » Horoscopul zilei, 15 septembrie 2020. Taurii au parte de o zi productivă