Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei 16 decembrie 2020. Este ziua surprizelor, au loc schimbări majore în viaţa sentimentală

Horoscop 16 decembrie 2020. Astăzi Luna face un trigon cu Uranus, planeta surprizelor. Este o zi bună să lucrăm cu noi înşine pentru a ne adapta mai bine posibilelor schimbări majore din viaţa noastră.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 16.12.2020, 08:33

Vezi și
  • Racii pot revizui azi planuri, obiective, decizii.
  • Leii sunt şi azi romantici.

Berbecii sunt extrem de sociabili, iar asta implică şi conferinţe video. Veştile bun vin de peste hotare, dar nu plecaţi urechea la tot ce auziţi.

Programul Taurilor privind o călătorie se poate schimba din cauza unor circumsanţe care nu depind de ei.

Indiferent de conflictele care pornesc astăzi, nativii Gemeni ar trebui să se bazeze pe abilităţile de comunicare şi să nu îşi facă griji. Voi veţi fi cei care fac ordine în situaţiile complicate.

Racii pot revizui azi planuri, obiective, decizii. Puteţi rectifica anumite erori, vă puteţi împăca cu cineva cu care v-aţi certat, aşa că proftaţi de această zi.

Leii sunt şi azi romantici. Dragostea, flirtul, pasiunea sunt cuvintele care vă definesc, dar ar fi bine să fiţi ponderaţi şi să nu vă aruncaţi prea uşor în diverse... situaţii.

Fecioarele au multă energie, iar asta le ajută în ceea ce priveşte partea briocratică. Mai mult de atât, sunteţi decişi să încheiaţi anumite relaţii, aşa că nu ezitaţi.

Nativii Balanţă sunt foarte creativi atât în zona artistică, cât şi la cumpărături sau într-o schimbare de look. Însă la muncă fiţi foarte atenţi la documente şi la acte.

Scorpionilor le poate fi greu să îndeplinească anumite sarcini azi. Mare atenţie şi la criticile constructive să nu le percepeţi greşit.

Ziua de azi va fi una intensă pentru Săgetători, mai ales pe plan emoţional. Este un moment bun să acceptaţi schimbările în viaţa voastră, indiferent de natura lor.

Capricornii tind să întârzie sau li se poate schimba programul. Dacă vreţi ordine şi organizare, fiţi prevăzători şi luaţi-vă o marjă de eroare.

Vărsătorii îi judecă prea tare pe cei din jur. Mare atenţie să nu fiţi prea stricţi, în special cu persoanele tinere, pentru că i-aţi putea răni pe cei din jur.

Iar nativii Peşti nu trebuie să fie prea melancolici sau să se gândească la trecut. Mai ales dacă vă caută cineva din trecut, evitaţi contactul.

Acestea au fost previziunile astrale pentru moment, dacă vă interesează să aflaţi mai multe detalii despre ce spun stelele, puteţi face asta accesând canalul de youtube al astrologului Alexandra Coman.

Sursa: youtube.com/AstrologAlexandraComan

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Horoscop » Horoscopul zilei 16 decembrie 2020. Este ziua surprizelor, au loc schimbări majore în viaţa sentimentală