Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei 16 ianuarie 2021. Unii nativi îşi găsesc în sfârşit marea iubire

Horoscop 16 ianuarie 2021. Tensiunile despre care am tot vorbit uşor, uşor dispar şi apar alte aspecte. Benefice de data aceasta.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 16.01.2021, 09:08

Vezi și
  • Gemenii iau hotărâri şi sunt foarte determinaţi.
  • Leii vor întoarce un conflict în favoarea lor.

Chiar dacă este sâmbătă, BERBECII sunt concentraţi pe job. Mai ales dacă aţi ratat un deadline, ar fi bine să rezolvaţi situaţia.

TAURII vor să mulţumească pe toată lumea, dar ar fi mai simplu dacă se vor relaxa. Nu primiţi niciun premiu dacă vă stresaţi, ci dacă lăsaţi totul să vină natural.

GEMENII iau hotărâri şi sunt foarte determinaţi. Cu toate acestea, ce alegeţi azi nu va mai fi valabil în viitor, aşa că mai bine vă relaxaţi şi voi.

Nativii RAC sunt responsabili, mai ales vis a vis de casă şi de familie. Concentraţi-vă mai mult pe activităţi domestice.

LEII vor întoarce un conflict în favoarea lor. Bazaţi-vă pe instinct, pentru că doar aşa faceţi alegerile corecte.

FECIOARELE adoră critica, dar azi vor exagera. Mai ales în raport cu partenerul de viaţă sau familia. Încercaţi să nu daţi vina pe ei pentru lucrurile care nu merg bine.

În viaţa BALANŢELOR apare o schimbare. Fie vă îndrăgostiţi, fie întâlniţi o persoană care vă schimbă perspectiva asupra vieţii. Savuraţi timpul petrecut cu această persoană.

Nativii SCORPION au de luat decizii importante privind nişte acte. Nu ezitaţi să le puneţi în practică, mai bine acum decât mai târziu.

SĂGETĂTORII sunt îndrăgostiţi. Iar cei singuri vor avea o zi excelentă în care sunt mari şanse să întâlnească pe cineva prin intermediul online sau al unor prieteni.

CAPRICORNII au ceva de reparat sau de aranjat în casă. În acest timp veţi găsi fără intenţie o soluţie pentru job, poate tocmai pentru că nu vă concentraţi la serviciu.

Comunicarea este la cote înalte pentru VĂRSĂTORI. Mare atenţie totuşi, să nu faceţi excese, mai ales privind alimentaţia.

Iar nativii PEŞTI sunt căutaţi de cineva cu care nu au mai vorbit de mult. Aveţi suficient timp să recuperaţi ce aţi pierdut în acest timp, dar nu uitaţi şi să vă odihniţi.

Acestea au fost previziunile astrale pentru moment, dacă vă interesează să aflaţi mai multe detalii despre ce spun stelele, puteţi face asta accesând canalul de youtube al astrologului Alexandra Coman. 

Sursa: youtube.com/AstrologAlexandraComan

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Horoscop » Horoscopul zilei 16 ianuarie 2021. Unii nativi îşi găsesc în sfârşit marea iubire