Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei, 16 septembrie 2020. O zi specială pentru unii nativi ai zodiacului

Este o zi specială în care trebuie să avem mare grijă ce spunem şi cu cine stăm de vorbă. Sau cel puţin aşa arată astrele. Avem veşti bune, potrivit astrologului Alexandra Coman. Rosse Stan vă prezintă ultimele previziuni.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 16.09.2020, 10:27

sursa: Alexandra Coman, astrolog Vezi și
  • Gemenii ar trebui să îşi verifice actele legate de bancă
  • Leii sunt foarte bine susţinuţi pe zona comunicării

Pentru că miercurea este guvernată de Mercur, planeta comunicării, astăzi ar fi bine să ne orientăm această abilitate spre studiu, tehnologie şi împărtăşirea ideilor.

Nativii Berbec pot avea de luat hotărâri radicale. Sfatul astrelor este să nu vă lăsaţi conduşi de orgoliu şi să analizaţi situaţia în detaliu.

Taurii stau foarte bine pe plan emoţional, dar este de preferat să nu ia decizii pripite care vizează carieră. O femeie, fie că vorbim de o prietenă sau, de ce nu, un terapeut, vă ajută să vedeţi viaţa dintr-o altă perspectivă.

Gemenii ar trebui să îşi verifice actele legate de bancă, pentru că s-ar putea să aibă de reglat anumite lucruri. Iar propunerile... pompoase să le spunem, care vin din partea atotcunoscătorilor nu ar trebui să le ascultaţi.

De ordine şi de stabilitate simt nevoia Racii. Este o zi perfectă să începeţi activităţi sănătoase, indiferent dacă ne referim la sport, diete sau adoptarea unor noi practici spirituale.

Leii sunt foarte bine susţinuţi pe zona comunicării, dar aveţi mare grijă, pentru că modul tranşant în care abordaţi lucrurile nu va fi pe placul celor orgolioşi. Grijă trebuie să aveţi şi la clauzele scrise mărunt în contracte.

Foştii iubiţi le pot cauza probleme Fecioarelor. Chiar dacă pur şi simplu vă amintiţi de cineva sau ei vă caută din proprie iniţiativă, ar fi bine să lăsaţi trecutul unde este.

Dacă nativii Balanţă au de luat decizii privind locul de muncă, cariera sau o relaţie amoroasă, ar trebui să se bazeze pe propriile experienţe. Aşa că nu ascultaţi părerea celor din jur.

Recomandarea astrelor pentru Scorpioni este să nu vorbească foarte mult azi. Intenţile voastre bune pot fi înţelese sau interpretate greşit.

În schimb, pentru Săgetători, socializarea este un punct forte. Mai mult de atât, ar trebui să vă concentraţi pe reînnodarea unor relaţii. Fie ele de prietenie sau de iubire.

Capricornii trebuie să fie atenţi în trafic, pentru că există riscul unor accidente, însă, nimic grav. La şedinţe, prezentări şi orice ţine de comunicare totul vă merge strună!

Nativii Vărsător pot cunoaşte o persoană care să le schimbe viaţa sau cineva din trecut reintră în viaţa lor. Nimeni nu spune să reveniţi la ce a fost, dar măcar ascultaţi ce are de spus.

Iar Peştii au de alergat cu nişte acte. Asta vă poate aduce un bonus, o recompensă sau puteţi regla o chestiune legală. Veştile bune vin din partea unei femei sau sunt legate de un drum.

Acestea au fost previziunile astrale pentru moment, nu uitaţi să vă concentraţi pe comunicare. Şi mai mult de atât, mâine este lună nouă, aşa că pregătiţi-vă lista cu obiective.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Horoscop » Horoscopul zilei, 16 septembrie 2020. O zi specială pentru unii nativi ai zodiacului