Antena Meniu Search
x

Video Horoscopul zilei 17 decembrie 2020. Risc de conflicte și o decizie importantă

Horoscopul zilei 17 decembrie 2020. Astăzi punctul norocului face un aspect de trină cu Mercur. Asta înseamnă că vom fi avantajaţi în relaţii, fie ele personale sau profesionale.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 17.12.2020, 08:56

Vezi și
  • Fecioarele stau excelent la capitolul organizare
  • Nativii din zodia Scorpion, în fața unor alegeri

Berbecii trebuie să înţeleagă că există limite chiar şi pentru ei. Aveţi tendinţa faceţi prea multe lucruri deodată şi vă pierdeţi în detalii. Stabiliţi-vă mai bine priorităţile.

Taurii vor ceva, colegii sau şefii vor altceva, iar asta poate crea conflicte. Dacă astăzi există obstacole, cel mai probabil este pentru că vă puteţi lipsi de acele lucruri.

Pozitivism este cuvântul care ar trebui să îi definească pe Gemeni. Aveţi tendinţa să vedeţi partea goală a paharului, iar azi nu este deloc atitudinea potrivită.

Încăpăţânarea, în cazul Racilor, este un lucru bun doar dacă o folosesc în atingerea obiectivelor. Altfel, încercaţi să vă relaxaţi şi să nu îi stresaţi pe cei din jur.

Leii se axează pe muncă, dar este posibil ca şefii să nu vă împărtăşească viziunea. În plus, nu este o zi bună să semnaţi contracte sau să luaţi decizii majore.

Nativii Fecioară îşi pot face planuri pentru următoarele săptămâni pentru că stau foarte bine la capitolul organizare.

Ca şi Scorpionii, de altfel, care vor fi puşi în faţa unor alegeri. Sunteţi predispuşi la conflicte, mai ales dacă vă aflaţi într-o relaţie. Ar fi bine să apelaţi la toată înţelepciunea pe care o aveţi.

Săgetătorii au multă energie, iar asta poate atrage mai multe atribuţii la serviciu. Nu uitaţi să trasaţi limite sau măcar să fiţi răsplătit corespunzător pentru activităţile extra.

Este o zi bună ca nativii Capricorn să ia decizii legate de sănătate sau să îşi facă un control, aşa că lucrul de acasă este recomandat.

Mai este puţin şi începe sezonul Vărsătorilor. Nu ne referim la schimbarea zodiei, ci la faptul că după 12 ani, Jupiter, marele benefic o să intre în semnul vostru zodiacal. Aşa că distracţia începe de astăzi, cel mai bine ar fi să vă faceţi o listă de priorităţi pentru restul va veni de la sine.

Iar Peștii trebuie să fie mai realişti şi să nu viseze prea mult, iar trecutul să îl lase acolo unde este.

Sursa: youtube.com/AstrologAlexandraComan

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Horoscop » Horoscopul zilei 17 decembrie 2020. Risc de conflicte și o decizie importantă