Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei, 17 septembrie 2020. O zi plină de surprize pentru unii nativi

Când vine vorba de planuri măreţe, mulţi dintre noi avem tendinţa să le amânăm pentru ziua de luni. Însă şi joia e o zi propice. Sau cel puţin aşa spun astrele, potrivit astrologului Alexandra Coman. Rosse Stan ne prezintă ultimele previziuni.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 17.09.2020, 10:27

Vezi și
  • Gemenii nu ar trebui să se grăbească să dea răspunsuri.
  • Leii discută lucruri importante legate de carieră.

Astăzi este lună nouă în Fecioară. Cu alte cuvinte, momentul oportun să începem lucruri noi. Partea mai puţin bună este că... deşi ne dorim să schimbăm anumite lucruri, gândul că este imposbil să se materialzeze se poate strecura în mintea noastră.

Să începem cu Berbecii. La voi această zi este despre muncă şi decizii legate de carieră. Inclusiv demisia poate fi o opţiune, esenţial este să analizaţi totul în detaliu. Daţi dovadă de energie şi simţ practic.

Taurii îşi fac ordine în... relaţii. Fie ele de iubire sau de prietenie, comunicaţi, dezbateţi, discutaţi ce vă deranjează sau din contră, ce vă mulţumeşte.

Nativii Gemeni nu ar trebui să se grăbească să dea răspunsuri. Mai bine amânaţi puţin deciziile pentru că termenii se pot schimba în bine zilele următoare.

În schimb Racii iau decizii bune privind o deplasares, o călătorie. Este o zi bună să comunicaţi eficient, dar nu uitaţi diplomaţia acasă.

Şi Leii discută lucruri importante legate de carieră. Însă nu vă grăbiţi să semnaţi contracte, pentru că spre seară poate apărea o ofertă care să schimbe dinamica situaţiei.

Fecioara este astăzi vedeta zodiacului. Este momentul perfect să lămuriţi diverse neclarităţi, vă puteţi gândi la o asociere, iar nativii care vor să cumpere o maşină sau să ia o decizie ce ţine de deplasare vor găsi oferte foarte bune.

Dacă Balanţele întâlnesc oameni agresivi sau impunători, nu trebuie să se sperie şi să ia decizii pe fond de frică. S-ar putea ca cealaltă persoană să fie, de fapt, temătoare.

Pentru Scorpioni este o zi în care pot cunoaşte persoane noi, fie pe social media, fie f2f. Cel mai probabil se vor prezenta într-o manieră diferită de realitate, aşa că acordaţi-le o şansă să le cunoaşteţi cu adevărat.

Pentru Săgetători este o zi bună să înveţe, să se înscrie la cursuri sau workshop-uri. Iar dacă vreţi să cumpăraţi produse electronice, nu ezitaţi.

Nativii Capricorn au de luat decizii importante privind nişte acte sau documente. Sfatul astrelor este să nu le amânaţi!

Este ziua potrivită ca Vărsătorii să înceapă o relaţie! Sau... să facă alegeri privind direcţia şi evoluţia uneia actuale.

Iar Peştii sunt plini de energie şi de vitalitate. Dacă apar probleme de sănătate, nu trebuie să vă panicaţi.

Acestea au fost previziunile astrale pentru moment, nu uitaţi - astăzi este lună nouă! Ziua optimă pentru noi începuturi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Horoscop » Horoscopul zilei, 17 septembrie 2020. O zi plină de surprize pentru unii nativi