Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei 18 decembrie 2020. Apar certuri si conflicte cu cei din jur

Horoscop 18 decembrie 2020. Pentru unii dintre nativii zodiacului, astrele anunță multă agitație și pobile probleme cu șefii. Mare grijă la orice detalii care pot stârni un conflict.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 18.12.2020, 08:51

Vezi și
  • Săgetătorii sunt înconjuraţi de conflicte şi de ceartă.
  • Iar Peștii pot avea probleme cu şefii sau reprezentanţii legii.

Pentru Berbeci, riscul de conflict este destul de ridicat, mai ales dacă întâlnesc oameni încăpăţânaţi. Singura recomandare este să nu vă uitaţi răbdarea acasă.

Şi Taurii pot avea mici probleme în comunicare. Mare atenţie la cum vă exprimaţi pentru că tindeţi să fiţi dezorganizaţi şi neclari.

Gemenii au o energie foarte bună care îi ajută în special pe plan familial şi în activităţile domestice

Nativii Rac sunt susţinuţi pe zona organozatorică, aşa că pot lua decizii importante legate de viaa lor. În plus, vă pricepeţi de minune la coordonarea celor din jur.

Deşi intenţia Leilor este să fie diplomaţi atunci când vor să afle ceva, totul se întâmplă exact pe dos. Vă puteţi da de gol foarte uşor, aşa că nu fiţi foarte curioşi azi.

Fecioarele tind să ia decizii pripite. Fie că este vorba de încheierea unei relaţii, semnarea unei demisii sau orice altceva, ar fi bine să le mai amânaţi puţin.

Balanțele se pot concentra pe iubire. Sunteţi hipnotice, iar vă ajută în orice interacţiune de azi.

Nativii Scorpion cheltuie foarte mulţi bani, fără să îşi dea seama. Deşi pot apărea şi anumite costuri neprevăzute pe care nu aveţi cum să le evitaţi.

Săgetătorii sunt înconjuraţi de conflicte şi de ceartă. Deşi este o agitaţie mare în jurul vostru, încercaţi să vă temperaţi reacţiile.

Capricornii au idei de afaceri am putea spune... chiar geniale. Profitaţi de asta şi de faptul că puteţi vorbi despre o relocare sau ceva important legat de familie.

Pentru că Vărsătorii sunt printre preferaţi, starea lor bună motivează pe oricine. Încercaţi să le oferiţi mai ales celor dragi din energia voastră dacă au nevoie.

Iar Peștii pot avea probleme cu şefii sau reprezentanţii legii. Mare grijă la orice detalii care pot stârni un conflict.

Acestea au fost previziunile astrale pentru moment, dacă vă interesează să aflaţi mai multe detalii despre ce spun stelele, puteţi face asta accesând canalul de youtube al astrologului Alexandra Coman. 

Sursa: youtube.com/AstrologAlexandraComan

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Horoscop » Horoscopul zilei 18 decembrie 2020. Apar certuri si conflicte cu cei din jur