Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei, 18 septembrie 2020. Racii primesc vești bune din străinătate

Nu lăsa pe mâine ce poţi face astăzi. Este sfatul dimineţii de la astrologul Alexandra Coman. Tot ea ne îndrumă să ne păstrăm calmul orice ar fi, ca să evităm situaţiile neplăcute. Rosse Stan ne prezintă ultimele previziuni.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 18.09.2020, 10:30

Vezi și
  • Nativii Gemeni sunt foarte intuitivi şi le este uşor să comunice cu cei din jur.
  • Leii sunt foarte bine susţinuţi pe zona relaţiilor.

Astăzi este foarte important să ne direcţionăm corespunzător energia, pentru că Marte este în mişcare retrogradă. Ceea ce înseamnă există riscul unor conflicte, aşa că mai bine ne orientăm spre alte... activităţi.

Cum ar fi, în cazul Berbecilor, terminarea proiectelor la timp. Nu amânaţi nimic, indiferent dacă vorbim de o lucrare complicată, un fax sau o întalnire.

Taurii, în schimb, pot pune accentul pe plan amoros. Sunteţi foarte senzuali, iar dorinţa de flirt nu lipseşte. În relaţiile de lungă durată au nevoie de un refresh.

Nativii Gemeni sunt foarte intuitivi şi le este uşor să comunice cu cei din jur! Ba chiar pare că le citiţi gândurilor celor apropiaţi.

Veştile bune pentru Raci vor veni din străinătate. Pot fi legate de un eveniment important al cuiva apropiat sau chiar de o călătorie.

Leii sunt foarte bine susţinuţi pe zona relaţiilor. Fie că vorbim de întâlniri, discuţii sau dezbateri. În special relaţiile cu femei se vor face remarcate.

În schimb, Balanţele trebuie să dea dovadă de diplomaţie şi să se înarmeze cu răbdare. Asta dacă nu vă doriţi un... meci pe cinste!

Ziua de vineri poate fi una revelatoare pentru Scorpioni. O discuţie cu un bărbat matur vă poate oferi o nouă perspectivă asupra unei situaţii sau... a vieţii în general.

Însă atenţia Săgetătorilor se poate îndrepta către cumpărături. Sunt mari şanse să găsiţi preţuri avantajoase şi reduceri considerabile.

Capricornii au noroc când vorbim de călătorii. Dar, în special, drumurile pe distanţe scurte. Vine weekendul aşa că faceţi-vă un plan.

În topul Vărsătorilor primul loc îl va ocupa astăzi familia. Poate nu i-aţi mai văzut de mult sau chiar dacă aţi făcut-o, organizaţi o seară specială.

V-am spus că iubirea pluteşte în aer, aşa că nu are cum să îi ocolească pe nativii Peşti. Flirtul va fi la ordinea zilei, aveţi totuşi grijă să nu exageraţi. Dar cu siguranţă vă veţi face remarcaţi.

Acestea au fost previziunile astrale pentru moment, nu uitaţi să vă bucuraţi de începutul de weekend, de luna nouă... şi posibilele aventuri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Horoscop » Horoscopul zilei, 18 septembrie 2020. Racii primesc vești bune din străinătate