Antena Meniu Search
x

Video Horoscopul zilei 19 noiembrie 2020. Noroc în iubire și o decizie excelentă

Horoscopul zilei 19 noiembrie 2020. Venus face un aspect tensionat cu Saturn. Asta ne va împinge către două variante: fie vom fi foarte zgârciţi, fie vom cheltui prea mult. Evident, ar fi bine să găsim o balanţă.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 19.11.2020, 08:58

Vezi și
  • Racii sunt norocoșii zodiacului, pe plan sentimental
  • Nativii din zodia Balanță fac impresie bună

Berbecii tind să fie mult prea încăpăţânaţi. Chiar dacă cei din jur nu au dreptate, daţi-le şansa să se exprime. Asta dacă nu vreţi să porniţi conflicte de proporţii.

Taurii ar fi bine să se concentreze pe casă şi orice ce ţine de confortul în locuinţă. E posibil să fie nevoie de reparaţii, aşa că nu le amânaţi.

Nativii Gemeni iau decizii bune privind o achiziţie, o investiţie sau o relocare. Aşa că nu excludeţi varianta să vă mutaţi într-un alt oraş sau chiar ţară.

Racii se îndrăgostesc! Iar probabilitatea să flirtaţi cu cineva de la serviciu este foarte mare. Este o zi bună să luaţi decizii şi privind o problemă de sănătate.

Leii trebuie să gestioneze cu diplomaţie interacţiunea cu cei din jur. Trebuie să vă asumaţi voi rolul de mediator dacă vreţi o zi liniştită.

Fecioarele sunt uşor vulnerabile din punct vedere fizic, dar partea bună este că veţi reuşi să organizaţi foarte bine un proiect şi dacă o faceţi de acasă.

Şi Balanțele fac impresie bună la o întâlnire, în special în online. Dacă primiţi o propunere prin care să faceţi bani, nu o acceptaţi, pentru că mai mult veţi pierde.

Scorpionii excelează într-o negociere cu o rudă sau cu persoana iubită. Chiar şi cei mai încăpăţânaţi vă vor asculta şi urma în ceea ce propuneţi.

Pe nativii Săgetători prietenii îi caută pentru sugestii, opinii, sfaturi. Le veţi oferi soluţii foarte bune, mai ales dacă sunt pentru un grup mai mare de oameni.

Capricornii îşi pot face strategii în ceea ce priveşte ascensiunea socială. Dacă nu sunteţi mulţumiţi de actualul loc de muncă, de anuturaj sau altceva, plănuiţi o schimbare.

Vărsătorii sunt în competiţie cu cineva de la serviciu. Orice v-ar spune sau face, aveţi răbdare şi nu intraţi în conflict cu acea persoană.

Iar Peștii au zi bună în carieră. Veţi discuta ceva important cu un şef sau un coordonator, ceea ce se va dovedi profitabil ulterior.

Acestea au fost previziunile astrale pentru moment, ţineţi cont că Neptun face un aspect de trină cu Mercur, iar asta ne ajută în carieră.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Horoscop » Horoscopul zilei 19 noiembrie 2020. Noroc în iubire și o decizie excelentă