Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei 2 noiembrie 2020. Aspect foarte bun pe cer, se întâmplă lucruri fascinante

Începem săptămâna cu un aspect foarte bun pe cer - Neptun Trină Soare - care facilitează comunicarea mai ales cu şefii sau oameni ai legii.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 02.11.2020, 09:59

sursa: astrolog Alexandra Coman Vezi și
  • Nativii din zodia Leu exercită o atracție magnetică
  • Racii, sfătuiți să aibă o altă abordare în cazul unui refuz

Berbecii trebuie să finalizeze un proiect sau o lucrare importantă la serviciu. Astrele vă susţin şi veţi găsi soluţii chiar şi pentru cele mai complicate situaţii.

O zi destul de agitată pentru Tauri, mai ales în relaţiile cu apropiaţii. Acordaţi mai multă atenţie planului amoros, pentru că există posibilitatea unui conflict cu persoana iubită.

Nativii Gemeni ar trebui să fie mai deschişi cu cei din jur. Este posibil să primiţi un răspuns pozitiv pentru o solicitare sau sprijin din partea unor persoane influente.

Dacă Racii se lovesc de refuzuri, poate abordarea ar trebui schimbată. Planurile şi ideile voastre sunt bune, dar trebuie să le prezentaţi sub o altă formă.

Leii sunt hipnotici astăzi şi vor reuşi să fascineze pe oricine. Primiţi o ofertă sau vă gândiţi să începeţi ceva pe cont propriu, iar astrele vă susţin.

Fecioarele au nevoie de o pauză în relaţia de iubire. Daţi dovadă de calm, nu puneţi presiune pe partener şi încercaţi priviţi lucrurile din perspectiva lui.

Relaţia cu familia s-ar putea să le streseze pe Balanțe. Nu pare să găsiţi un numitor comun cu apropiaţii curioşi care se bagă în viaţa voastră. Cel mai bine ar fi să impuneţi nişte limite.

Scorpionii dau dovadă de intuiţie, aşa că negocierile vor decurge excelent. Puteţi semna un contract avantajos sau să primiţi o ofertă de job interesantă.

Sectorul comunicării le creează probleme Săgetătorilor. Nu vă încărcaţi programul cu multe activităţi şi staţi departe de oamenii pesimişti, cu probleme şi numulţumiri.

Nativii Capricorn se confruntă în iubire cu diverse conflicte. Nu trebuie să aprobaţi tot ce spune partenerul, dar nu fiţi nici foarte categorici pentru că oricum e posibil să nu rezolvaţi azi problemele.

Vărsătorii trebuie să pună accent pe carieră şi să fie cât mai prezenţi la birou şi în chestiunile ce ţin de acte şi contracte.

Iar Peștii pot materializa cu uşurinţă tot ceea ce gândesc, aşa că mare grijă ce planuri vă faceţi.

Țineţi cont că Mercur face un aspect de trină cu nodul nord - adică sensul vieţii - şi este o zi bună să luăm decizii privind cariera.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Horoscop » Horoscopul zilei 2 noiembrie 2020. Aspect foarte bun pe cer, se întâmplă lucruri fascinante