Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei 20 decembrie 2020. Astrele aduc veşti bune pe toate planurile

Horoscop 20 decembrie 2020. Pe cer a avut loc o schimbare majoră, aşa că Jupiter ne surprinde azi cu veşti bune pe toate planurile.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 20.12.2020, 09:19

Vezi și
  • Racii sunt nişte coordonatori excepţionali, aşa că munca în echipa se va dovedi foarte productivă.
  • În schimb, Balanţele... pot profita de susţinerea astrelor în dragoste.

Berbecii trebuie să îşi ţină nervii sub control, mai ales cu oamenii încăpăţânaţi. Conflictele pot izbucni din orice, aşa că măsuraţi-vă cuvintele.

Şi Taurii pot avea mici dificultăţi în a-şi împărtăşi ideile. Fiţi concişi, nu vă lungiţi şi evitaţi subiectele pe care nu sunteţi stăpâni.

Energia Gemenilor îi ajută să îşi rezolve probelmele din familie, dar nu vă bazaţi prea tare pe intuiţie.

Racii sunt nişte coordonatori excepţionali, aşa că munca în echipa se va dovedi foarte productivă. Mare grijă, totuşi, la conflictele cu partenerul de viaţă.

Planul financiar este foarte bine aspectat pentru Lei. Aveţi mână bună la cumpărături, iar azi puteţi lua decizii legate de bani.

Fecioarele nu trebuie să ia decizii pe grabă. Nu rupeţi relaţii, nu vă daţi demisia, dacă nu sunteţi 100% siguri şi aveţi o urmă de îndoială.

În schimb, Balanţele... pot profita de susţinerea astrelor în dragoste. Totul vă merge ca pe roate, nu aveţi niciun motiv să vă afceţi grij.

Scorpionii primesc veşti bune în online. Poate fi vorba de şi de o idilă, dar în special veşti din partea unui prieten sau un parteneriat de suflet.

Nativii Săgetător ar trebui să pună accent pe studiu. Este o zi bună să participe la un curs, la un seminar sau înveţe ceva nou.

Planul familial este punctul central al Capricornilor. Petreceţi cât mai mult timp cu familia şi prietenii, pentru că urmează o săptămână aglomerată.

Vărsătorii nu trebuie să facă excese azi, mai ales dacă vorbim de mâncare sau băutură. Dacă vă menţineţi pofetele sub control, totul va bine în rest.

Iar nativii Peşti tind să îşi creeze singuri probleme. Fie cu şefii, fie cu oamenii legii, conflicte pe care le strâniţi pot lua proporţii serioase, aşa că mare grijă.

Acestea au fost previziunile astrale pentru moment, dacă vă interesează să aflaţi mai multe detalii despre ce spun stelele, puteţi face asta accesând canalul de youtube al astrologului Alexandra Coman. 

Sursa: youtube.com/AstrologAlexandraComan

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Horoscop » Horoscopul zilei 20 decembrie 2020. Astrele aduc veşti bune pe toate planurile