Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei 20 noiembrie 2020. Totul se învârte în jurul cuvântului dragoste

Horoscopul zilei 20 noiembrie 2020. Asteroidul Palas, ne ajută astăzi să luăm decizii importante privind cariera sau dragostea. Nu uitaţi că este o zi perfectă să experimentăm lucruri noi.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 20.11.2020, 13:10

Sursa video: astrolog Alexandra Coman Vezi și
  • Gemenii se îndrăgostesc cu uşurinţă, totul se va învârti în jurul cuvântului dragoste.
  • Fecioarele trebuie musai să se odihnească începând de azi.

Berbecii stau foarte bine la capitolul comunicare. Deşi nu vă caracterizează, o să fiţi temperaţi şi vă veţi împrtăşi ideile neaşteptat de calm şi de eficient.

Comunicarea e importantă şi pentru Tauri. Pe voi vă va ajuta rezolvaţi problemele delicate din familie. Iar în acest demers, o femeie ar putea să grăbească procesul.

Gemenii se îndrăgostesc cu uşurinţă, totul se va învârti în jurul cuvântului dragoste. Practic, tema voastră este să iubiţi necondiţionat şi să îi lăsaţi pe cei din jur să vă răspundă la fel.

Nativii Rac în schimb, au de finalizat un proiect, iar deadline-ul se apropie destul de rapid. Lăsaţi deoparte orice alte activităţi şi concentraţi-vă pe job.

Conflictele vor fi nelipsite pentru Lei. Pot fi în raport cu familia sau persoana iubită, în special din cauza serviciului sau a prietenilor curioşi.

Fecioarele trebuie musai să se odihnească începând de azi. Cu toţii ştim că sunteţi adevăraţi profesionişti, însă, aveţi nevoie de o pauză pe care să o petreceţi alături de persoanele iubite.

Este o zi bună ca Balanțele să înceapă o schimbare fie că este vorba de o alimentaţie mai sănătoasă, stilul vestimentar sau transformare de look.

Scorpionii sunt dornici să ajute, iar familia şi prietenii chiar vor avea nevoie. Rolul de bun samaritean vi se potriveşte mănuşă, aşa că nu ezitaţi să vă implicaţi în problemele lor.

Nativii Săgetător îşi pot atinge obiectivele prin intermediul unei călătorii. Pot fi legate de carieră sau de viaţa amoroasă, esenţial este să ştiţi ce vreţi!

Şi Capricornii vor avea o zi bună, mai ales că o veste de peste hotare vă va schimba dispoziţia. În sensul cel mai bun al cuvântului, nu trebuie să vă faceţi griji.

Vărsătorii sunt foarte vorbăreţi, iar asta poate fi cel mai bun lucru. Pentru că... o femeie vă face inima să bată prin prisma unor conversaţii productive şi pline de înţeles.

Iar Peștii sunt foarte inspiraţi şi ar putea să se bazeze mai mult pe latura lor artistică.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Horoscop » Horoscopul zilei 20 noiembrie 2020. Totul se învârte în jurul cuvântului dragoste