Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei, 20 septembrie 2020. Zodiile care au noroc în dragoste

Dragostea poate pluti și astăzi în aer, conform astrologului Alexandra Coman. Condiția este aceeași. Să le oferim partenerilor de viață, celor care au, evident, multă iubire și să le înțelegem nevoia de afecțiune.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 20.09.2020, 08:49

Vezi și
  • Berbecii pot face curățenie în locuință.
  • Nativii Leu pot primi un răspuns pe care îl așteptau de mult timp.

Berbecii pot face curățenie în locuință. Ar fi cel mai recomandat. Însă ordinea este importantă și în viața personală, așa că păstrați doar ceea ce este benefic pentru voi.

Pentru Tauri, sfârșitul de weekend se încheie cu o seară romantică, în special pentru cei care vor să reaprindă flacăra iubirii, dar și noile iubiri pot fi promițătoare.

Intuiția îi ajută astăzi pe Gemeni să rezolve probleme ce implică o discuție, dar mai ales în relațiile cu prietenii și apropiații.

Racii au o zi excepțională, iar veștile bune nu întârzie să apară. Esențial este să fiți atenți la ce auziți. Cine știe cum o informație vă poate schimba viața?

Nativii Leu pot primi un răspuns pe care îl așteptau de mult timp legat de cariera lor. Nu trebuie să aveți emoții pentru că va fi unul nu bun, ci fabulos.

Fecioarele dau dovadă de multă creativitate. Încercați să folosiți asta în scopuri relaxante, iar puterea voastră de a aplana un conflict nu uitați să o puneți în funcțiune.

Cuvintele Balanțelor pot răni persoanele la care acestea țin. Mare grijă să nu folosiți o intonație greșită pentru că există riscul să supărați pe cineva.

Flirt, cam asta va fi în mintea Scorpionilor pe parcursul zilei, dar nu numai. Cei care își doresc să ducă totul la un alt nivel pot conta pe iubirea adevărată.

Săgetătorii pot primi un telefon din partea cuiva de peste hotare, iar cumpărăturile trebuie să se afle pe ordinea de zi.

În schimb, Capricornii trebuie să stea acasă și să se ocupe de curățenie fizică, dar și spirituală. Așa că eliminați din viața voastră persoanele care vă fac rău.

Vărsătorii sunt plini de energie și astăzi, mai mult ca niciodată, au abilitatea de a transmite asta și celor din jur. În plus, se întrevăd discuții și întâlniri palpitante.

Peștii își pot dedica duminica creativității culinare. Asta, desigur, dacă ați mai aprins până acum aragazul și știți care este diferența între o tigaie și o oală.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Horoscop » Horoscopul zilei, 20 septembrie 2020. Zodiile care au noroc în dragoste