Antena Meniu Search
x

Video Horoscopul zilei, 21 martie. Leii au parte de multă energie astăzi

Aspectul tensionat de azi dintre Marte şi Pluto ne dă planurile peste cap, aşa că doar dacă apelăm la răbdare vom avea o zi mai liniştită.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 21.03.2021, 09:30

Vezi și

BERBECII sunt influenţaţi de acest tranzit în relaţiile cu cei din jur. Încercaţi să vă temperaţi furia dacă nu vreţi să vă faceţi o imagine greşită.

Şi TAURII tind să reacţioneze impulsiv, iar cea mai bună metodă să combată acest lucru este dacă îşi pun ordine în gânduri şi petrec puţin timp singuri.

GEMENILOR le merge excelent pe plan relaţional, în special în asocieri şi parteneriate noi.

Deşi este duminică, pentru RACI, sectorul carierei este susţinut de astre, aşa că nu lăsaţi deoparte sarcinile neterminate de la job.

Nativii LEU beneficiază de energia marţiană în ceea ce priveşte studiile şi relaţia cu străinătatea. Dacă aveţi oportunitatea să stabiliţi o deplsare, nu ezitaţi.

Şi astăzi FECIOARELE îşi pot întâlni sufletul pereche. Dacă în dragoste vă merge bine, nici în relaţia cu instituţiile statului nu staţi rău. Aşa că dacă aveţi ceva de rezolvat, încercaţi să o faceţi azi.

Rămânem în acelaşi ton şi cu nativii BALANŢĂ, care sunt avantajaţi de astre în relaţiile de lungă durată şi dacă vor căsătorească. Nu mai aşteptaţi.

Revenim cu picioarele pe pământ, la nativii SCORPION care, deşi este weekend, pot pune accentul pe carieră şi pe job, pentru şi relaţia cu şefii este foarte productivă.

La fel ca SĂGETĂTORII, doar că singura diferenţă este că vouă tranzitul de pe cer vă aduce veşti bune legate de planul amoros.

Pentru CAPRICORNI relaţia cu familia este foarte importantă, aşa că azi îşi pot dedica ziua celor dragi, iar surprizele nu ar strica, aşa că fiţi inventivi.

Nativii VĂRSĂTOR sunt foarte comunicativi. Asta înseamnă că în relaţiile de iubire pot rezolva neînţelegeri, pot aplana conflictele cu familia sau colegii de serviciu.

Iar PEŞTILOR le merge bine pe plan financiar! Fiţi siguri că vă aşetaptă o primă, un bonus sau un nou proiect.

Acestea au fost previziunile astrale pentru moment, dacă vă interesează să aflaţi mai multe detalii despre ce spun stelele, puteţi face asta accesând canalul de youtube al astrologului Alexandra Coman.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Horoscop » Horoscopul zilei, 21 martie. Leii au parte de multă energie astăzi