Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei, 21 octombrie 2020. Dragostea plutește în aer

Horoscopul zilei, 21 octombrie 2020. Astăzi Venus - planeta iubirii şi a finanţelor, face un aspect de trigon cu Pluto. Asta înseamnă că ne stimulează comunicarea şi dorinţa de afirmare socială.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 21.10.2020, 08:26

sursa: astrolog Alexandra Coman Vezi și
  • Capricornii au parte de o zi excelentă
  • Nativii din Rac, organizați și metodici

Berbecii sunt predispuşi către transformare şi au o zi bună în carieră. Dar simţiţi să puneţi ordine şi în relaţiile voastre, fie că sunt de iubire sau de afaceri.

Luna, planeta emoţiilor, îi susţine pe Tauri azi. Vă veţi consolida relaţiile şi parteneriatele, iar spiritul practic vă aduce noi colaborări sau contracte benefice.

Pentru Gemeni este o zi excelentă să ia hotărâri privind locul de muncă, un parteneriat de lungă durată sau o achiziţie importantă.

Racii vor fi foarte organizaţi şi mai puţin conduşi de emoţii decât de obicei. Daţi dovadă de simţ practic, mai ales în chestiunile legate de planul financiar.

Astăzi Leii sunt cei care se îndrăgostesc! Este foarte probabil să întâlniţi o persoană diferită din punct de vedere religios, cultural sau o discuţie din mediul online să vă facă inima să bată mai tare.

Nativii Fecioară vor rezolva ceva legat de nişte acte. Dacă mult timp v-aţi chinuit cu nişte chestiuni delicate, totul va dispărea ca prin magie.

Balanțele vor fi mediatorul de serviciu din familie. Deşi vor exista conflicte, poate ar fi mai bine să nu daţi prea multe sfaturi.

Scorpionii sunt în mare formă, mai ales când vorbim de semnarea unor contracte. În schimb, în relaţiile cu prietenii pot exista mici conflicte din cauza părerilor mult prea diferite dintre voi.

Săgetătorii trebuie să fie atenţi la trădările de la locul de muncă şi să nu le permită celor din jur să le submineze autoritatea sau să le păteze imaginea.

Veştile bune pentru Capricorni vin din sectorul comunicării. Dacă aveţi de susţinut un examen sau aveţi programată o şedinţă, veţi excela.

Vărsătorii sunt foarte intuitivi. Iar cei care veţi trece printr-o verificare sau un control neaşteptat, veţi face faţă cu brio.

Iar nativii Pești se descurcă lăudabil în relaţiile personale sau cele cu străinătatea. Puteţi primi veşti sau cadouri de peste hotare.

Acestea au fost previziunile astrale pentru moment, ţineţi cont că Luna în Capricorn ne oferă mai multă stabilitate si raţiune, aşa că profitaţi de moment.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Horoscop » Horoscopul zilei, 21 octombrie 2020. Dragostea plutește în aer