Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei 21 septembrie 2020. Săptămâna începe cu vești bune, dar și un moment de confuzie

Pentru cei care vor sa stie ce le rezervă astrele, avem veşti bune, potrivit astrologului Alexandra Coman. Rosse Stan ne prezintă ultimele previziuni.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 21.09.2020, 11:05

sursa: astrolog Alexandra Coman Vezi și
  • Racii vor rezolva o situație complicată
  • Nativii din Săgetător, loviți de inspirație

Începem săptămâna cu un aspect deosebit - Mercur face triplă quadratură cu Jupiter, Pluton şi Saturn. Asta înseamnă că trebuie fim flexibili şi înţelegători, pentru că tindem să devenim impunători în împărtăşirea ideilor noastre.

BERBECII au multă enrgie şi pot rezolva chestiuni legate bani, acte, documente. În special cele pe care le-au tot amânat.

Nativii TAUR sunt confuzi în privinţa relaţiilor... şi mai ales a celor de iubire. Aveţi dubii şi sunteţi nesiguri pe deciziile voastre. Recomandarea astrelor este să vă relaxaţi şi să nu vă grăbiţi în alegeri.

GEMENII au de luat şi ei decizii, însă, privind semnarea unor acte legate de vânzări sau achiziţii. Dar trebuie să apelaţi şi la răbdare, pentru că s-ar putea să interacţionaţi cu oameni încăpăţânaţi.

Nativii RAC sunt foarte bine susţinuţi în relaţiile cu şefii, iar astăzi veţi rezolva o situaţie tare încâlcită. Aşa că... mult spor!

Cineva este posibil să vrea să îi denigreze pe LEI. Dar le veţi face faţă cu brio şi mai mult de atât, cei din jur vă vor da vouă drepatate.

Comunicarea este punctul forte al FECIOARELOR, indiferent dacă negociază sau pur si simplu purtaţi un dialog. Dar... mare atenţie, abiţineţi-vă de la achiziţii, vânzări sau semnări de contracte.

Dacă cineva caută ceartă, BALANEŢELE sunt mediatorii perfecţi. Abilităţile voastre de negociere vor rezolva situaţiile tensionate.

Astăzi, în special femeile SCORPION sunt avantajate. Asocierile care ivesc nu ar trebui să le rataţi, iar cei vă căutaţi un loc de muncă este ziua potrivită.

SĂGETĂTORII vor fi loviţi de inspiraţie şi vor reuşi să obţină bani din orice idee de afaceri. Cei care primiţi o ofertă de job de nerfeuzat, ar trebui să cântăriţi bine lucrurile şi să nu vă grăbiţi cu un răspuns.

CAPRICORNII trebuie să fie flexibili şi să dea dovadă de înţelegere. Aveţi noroc dacă plănuiţi călătorii scurte, dar şi dacă vreţi să achiziţionaţi produse electronice.

Deciziile privind o relaţie sau o casă, locuinţă ar trebui să mai aştepte în cazul VĂRSĂTORILOR. În schimb sunteţi foarte bine susţinuţi pe zona de studiu, informaţiile acumulate fiind de folos în viitor.

Iar nativii PEŞTI sunt plini de creativitate şi le merge excelent în dragoste. Însă... portofelul ţineţi-l închis sau... mai bine îl ascundeţi undeva.

Acestea au fost previziunile astrale pentru moment, nu uitaţi - Mercur vine la pachet cu rugămintea să avem grijă cum comunicăm cu cei jur.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Horoscop » Horoscopul zilei 21 septembrie 2020. Săptămâna începe cu vești bune, dar și un moment de confuzie