Antena Meniu Search
x

Horoscopul Zilei, 22 decembrie 2018. Mare noroc în dragoste pentru unii nativi

Horoscop dragoste 22 decembrie 2018. Unii nativi ar putea pune ochii pe cineva indisponibil. Chiar dacă ştiu că e greşit ceea ce fac, aceşti nativi şi-ar putea încălca principiile.

Vezi și

Horoscop dragoste 22 decembrie 2018. Unii nativi ar putea pune ochii pe cineva indisponibil. Chiar dacă ştiu că e greşit ceea ce fac, aceşti nativi şi-ar putea încălca principiile.

În schimb, alţi nativi vor avea noroc garantat la capitolul iubire. 

Horoscop dragoste 22 decembrie 2018 Berbec

Berbecii tind sa fie superficiali si sa acorde mai multa atentie la suprafata lucrurilor decat in profunzimea lor. Preocuparea pentru aparente le-ar putea pune rapid o eticheta.

Horoscop dragoste 22 decembrie 2018 Taur

Taurii sunt astazi cei care vad doar partea plina a paharului. Niste mici suparari i-au cam consumat in ultima vreme si aleg sa nu isi bata capul pentru orice situatie.

Horoscop dragoste 22 decembrie 2018 Gemeni

Gemenii simt nevoia de putina razbunare. Cineva apropiat a facut o greseala fata de ei si vor cu tot pretul sa ii ofere o lectie.

Horoscop dragoste 22 decembrie 2018 Rac

Dragi Raci, nu va sfiiti sa fiti in centrul atentiei la un eveniment, pentru ca asta v-ar putea aduce beneficii la care nici nu va gandeati. Incercati sa profitati putin de atentia primita, fara sa va mai impuneti bariere.

Horoscop dragoste 22 decembrie 2018 Leu

Nu numai Racii sunt sufletul petrecerii, ci si Leii. Acestor nativi insa, le-ar putea surade si norocul in dragoste, daca vor lua parte la un eveniment de amploare.

Horoscop dragoste 22 decembrie 2018 Fecioară

Nativii Fecioară pot starni gelozia persoanei iubite, care sa le faca o adevarata scena, in fata altor persoane. Ziua s-ar putea incheia cu un scandal monstru intre ei.

Horoscop dragoste 22 decembrie 2018 Balanţă

Nativilor Balanţă li se cam aprind calcaiele dupa cineva. inaccesibil. Sunt tentati sa isi incalce principiile si sa flirteze cu o persoana aflata intr-o relatie.

Horoscop dragoste 22 decembrie 2018 Scorpion

Scorpionii sunt suspiciosi la tot pasul si au impresia ca persoana iubita le ascunde ceva. Nu este momentul sa deschida inca o discutie, spun astrele, pentru ca lucrurile ar putea degenera.

Horoscop dragoste 22 decembrie 2018 Săgetător

Săgetătorii se bucura de toata atentia partenerului de viata si de armonie in cuplu, insa stau mai prost in relatiile cu ceilalti. Astrele le recomanda sa fie putin mai atenti si la nevoile celor din jur.

Horoscop dragoste 22 decembrie 2018 Capricorn

Capricornii nu vor sa auda de altceva sau de altcineva decat persoana iubita. Timpul petrecut in compania celui drag este cea mai buna metoda de a-si reincarca bateriile.

Horoscop dragoste 22 decembrie 2018 Vărsător

Mare atentie la sanatate, dragi Varsatori. Ati avut o perioada foarte agitata, iar astazi oboseala incepe sa isi spuna cuvantul, iar daca va neglijati, ati putea avea probleme.

Horoscop dragoste 22 decembrie 2018 Peşti

Peştii gasesc astazi raspuns intr-o problema de cuplu care ii macina de multa vreme. Norii negri parca se risipesc, astrele spun ca relatia lor intra pe un fagas normal.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Horoscop » Horoscopul Zilei, 22 decembrie 2018. Mare noroc în dragoste pentru unii nativi