Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei 22 decembrie 2020. Unii nativi se vor afla în fața unei mari provocări

Horoscop 22 decembrie 2020. Marte tranzitează semnul Berbecului şi un aspect de trigon cu Soarele şi Mercur. Pe scurt, avem energie să facem lucruri importante şi comunicăm foarte bine cu cei din jur.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 22.12.2020, 08:41

Vezi și
  • Racii tind să se implice în proiecte care doar le consumă energia, dar nu obţin nimic.
  • Fecioarele îşi doresc să experimenteze lucruri noi.

BERBECII, însă, pot avea conflicte cu prietenii. Cineva apropiat vă enervează, însă, veţi depăşi momentul destul de repede.

Este o zi bună pentru decizii privind servIciul sau relaţiile cu şefii, când vorbim de TAURI. Dacă aveţi nevoie de o semnătură sau un răspuns, astăzi le veţi primi.

GEMENII ar fi bine să înceapă lucruri noi sau, cel puţin, să îşi plănuiască activităţi.

RACII tind să se implice în proiecte care doar le consumă energia, dar nu obţin nimic. Cel mai bine ar fi să faceţi o selecţie.

Pe LEI sunt mari şanse să îi enerveze o femeie. Poate fi o prietenă, o rudă, o colegă, cert este că trebuie să fiţi diplomaţi dacă nu vreţi să stârniţi un conflict. Axaţi-vă pe dezvoltarea voastră personală.

FECIOARELE îşi doresc să experimenteze lucruri noi. Nu vor lipsi nici deciziille în dragoste sau hotărârea de a duce relaţia la un alt nivel.

Deşi BALANŢELE au intenţii bune, pot fi înţelese greşit. Fiţi cât se poate sincere şi spuneţi ce gândiţi fără să menajazi pe cineva.

Astăzi femeile SCORPION sunt foarte bine susţinute. Însă toţi nativii sunt creativi şi îşi pot scoate la iveală latura artistică.

SĂGETĂTORII pot intra în conflicte legate de un proiect sau de o relaţie. Dacă există şi vechi frustrări, este momentul să vă eliberaţi de ele, dar nu uitaţi să fiţi diplomaţi.

Nativii CAPRICORN se pot concentra pe propria persoană. Fie vă eliberaţi de o relaţie nesănătoasă, fie faceţi ceva romantic cu partenerul de viaţă, cert este că veţi lua decizii bune privind viaţa voastră.

VĂRSĂTORII discută despre acte, hârtii, documente, dar obţin mai mult bani prin ele. Vreţi să expermintaţi mai mult, dar fiţi totuşi rezervaţi.

Iar PEŞTII pot avea un conflict cu o femeie şi astfel vor scoate la iveală nemulţumiri legate de un coleg sau cineva cu care colaborează. Este recomandat să spuneţi lucrurilor pe nume.

Acestea au fost previziunile astrale pentru moment, dacă vă interesează să aflaţi mai multe detalii despre ce spun stelele, puteţi face asta accesând canalul de youtube al astrologului Alexandra Coman. 

Sursa: youtube.com/AstrologAlexandraComan

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Horoscop » Horoscopul zilei 22 decembrie 2020. Unii nativi se vor afla în fața unei mari provocări