Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei, 22 octombrie 2020. Săptămâna aceasta, stelele vă susțin necondiționat

Vestea bună de astăzi este că sectorul iubirii ne va cuprinde. Ba chiar putem spune că unii nativi vor fi cu capul în nori.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 22.10.2020, 10:39

sursa: astrolog Alexandra Coman Vezi și
  • Berbecii își clarifică neînțelegerile cu partenerul de viață.
  • Nativii Balanță au tendința să aplaneze conflicte.

Berbecii sunt cu picioarele pe pământ și își doresc să clarifice neînțelegerile cu partenerul de viață sau, în cazul celor singuri, cu asociații și colaboratorii de la locul de muncă.

Taurii pot lucra la consolidarea relațiilor lor, indiferent dacă sunt personale sau profesionale. Astrele prevăd proiecte noi în care vă puteți face remarcați dacă apelați la spontaneitate.

Gemenilor le merge excelent la locul de muncă, mai ales dacă trebuie să ia decizii. Pot fi decizii majore sau simple chestiuni birocratice.

Sensibilii zodiacului, Racii, vor reuși să lase de o parte emoțiile și să se concentreze asupra proiectelor lor. Tocmai de aceea planul financiar nu va avea de suferit.

Dragostea le poate da Leilor lumea peste cap. Sunt mari șanse să vă găsiți partenerul ideal chiar și prin intermediul rețelelor de socializare.

În schimb, când vorbim de Fecioare, iubirea nu se face simțită. Voi trebuie să vă concentrați pe sarcinile de la serviciu, mai ales cele care țin de acte, documente, contracte.

Nativii Balanță au tendința să aplaneze conflictele celor din jur, însă asta le dă bătăi de cap. Mai bine stați pe margine și vă asumați rolul de observator.

Este o zi foarte bună pentru Scorpioni să semneze contracte, însă mare atenție la alineatele scrise mărunt. Dacă anumite lucruri sunt neclare, mai bine cereți explicații în plus.

Colegii de la serviciu ai Săgetătorilor s-ar putea să nu fie tocmai prietenoși și să încerce să le strice imaginea. Asta în special în fața șefilor. Astrele vă susțin să vă apărați, dar trebuie musai să apelați la diplomație.

Capricornii sunt foarte bine susținuți la capitolul comunicare. Veți obține rezultatele dorite, indiferent de context sau de persoana cu care trebuie să purtați o discuție.

Vărsătorilor le merge excelent astăzi, dacă își ascultă intuiția și nu se iau după opiniile celor din jur. 

Nativii Pești se bucură de momente memorabile alături de persoana iubită. Cei singuri nu trebuie să-și facă griji, ci să țină ochii larg deschiși și să accepte orice provocare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Horoscop » Horoscopul zilei, 22 octombrie 2020. Săptămâna aceasta, stelele vă susțin necondiționat