Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Horoscopul zilei, 22 septembrie 2020. Balanțele trebuie să aibă grijă pe plan financiar

Pentru cei care vor sa stie ce le rezervă astrele, avem veşti bune, potrivit astrologului Alexandra Coman. Rosse Stan ne prezintă ultimele previziuni.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 22.09.2020 , 10:12

  • Nativii Gemeni sunt preocupaţi cu întâlniri, şedinţe, discuţii.
  • Racii nu ar trebui să îşi plănuiască vreo călătorie sau să semneze contracte.

Astăzi trebuie să avem mare grijă, pentru că pe cer se petrece un fenomen mai ciudat, să spunem - luna se învârte în gol. Este un aspect în timpul căruia nu trebuie să luăm decizii importante cum ar fi semnarea actelor, vânzări sau achiziţii.

Să trecem la previziunile pentru fiecare zodie. În relaţiile de prietenie ale Berbecilor pot apărea tensiuni sau un prieten vrea să se descarce în faţa voastră. Asta vă poate seca vouă energia, aşa că nu vă puneţi pe locul 2.

Taurii sunt foarte intuitivi şi reuşesc să fie cu cel puţin 10 paşi înaintea celorlalţi. Cu toatea acestea, nu este o zi bună pentru noi începuturi.

Vezi și

Nativii Gemeni sunt preocupaţi cu întâlniri, şedinţe, discuţii. Însă este foarte posibil să nu se ajungă la un rezultat concret, aşa că apelaţi la răbdare.

Racii nu ar trebui să îşi plănuiască vreo călătorie sau să semneze contracte. În schimb, este o zi perfectă să vă ocupaţi de corpul vostru, apelând la sport şi la o alimentaţie sănătoasă.

Leii nu ar trebui să se încreadă în promisiunile făcute de femei. Chiar dacă este vorba de circumstanţe, este foarte posibil să nu le respecte.

Ordonarea actelor şi a hârtiilor este recomandată Fecioarele. Pentru că o verificare din partea şefilor s-ar putea să vă scadă puncte în faţa lor.

Balanţele trebuie să aibă grijă pe plan financiar. Dacă o ofertă sună bine, sunt mari şanse să fiţi păcăliţi. Şi în relaţiile cu bărbaţii promisiunile pot fi înşelătoare, aşa că fiţi atenţi.

Scorpionii au foarte multe idei, la pachet cu abilitatea de a descifra intenţiile reale ale celor din jur, aşa că nu ezitaţi să vă faceţi auziţi.

Nativii Săgetător ar trebui să aibă mai mult încredere în forţele lor. Nu contaţi pe sfatul celorlalţi şi nu îi băgaţi în seamă pe cârcotaşii care vor să vă submineze autoritatea şi calităţile.

Ceea ce discută azi Capricornii, nu va rămâne în picioare. Aşa că evitaţi semnarea contractelor şi aveţi răbdare până mâine. Între timp puneţi accent pe creativitate şi pe planurile de viitor.

Vărsătorii care aşteaptă un răspuns legat fie de un job, fie de o sumă de bani sau de o întâlnire, ar trebui să se aştepte şi la schimbări de ultim moment. Dar spre seară, puteţi primi o veste bună din partea unei femei.

Iar pe nativii Peşti, creativitatea îi poate scoate din probleme. Mai mult de atât, puteţi găsi soluţii pentru problemele financiare care vă dau bătăi de cap dacă vă ascultaţi vocea interioară.

Acestea au fost previziunile astrale pentru moment, nu uitaţi, intuiţia şi creativitatea vor fi la cote înalte datorită aspectului ultra benefic de sextil care se configurează pe cer. Şi mai mult de atât, astăzi are loc şi echinocţiul de toamnă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Horoscop » Horoscopul zilei, 22 septembrie 2020. Balanțele trebuie să aibă grijă pe plan financiar