Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei 23 decembrie 2020. Inspirație din partea astrelor, vom avea o energie creativă ieșită din comun

Horoscop 23 decembrie 2020. Astăzi. Venus face un aspect de trină cu Luna. Vom avea o energie creativă care ne ajută să facem lucruri importante pentru noi şi în relaţile cu cei din jur.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 23.12.2020, 09:10

Vezi și
  • Nativii Gemeni comunică foarte bine.
  • Săgetătorii sunt în mare formă şi vor rezolva chestiuni personale.

BERBECII, însă, nu au cea mai bună zi. Pot exista conflicte intense în relaţiile cu prietenii, iar singura soluţie este să nu luaţi totul personal.

TAURII rezolvă chestiuni legate de bani. Veţi primi un răspuns sau informaţii care vă ajută pe plan financiar.

Nativii GEMENI comunică foarte bine. Este o zi excelentă să luaţi decizii privind cariera, o investiţie sau să semnaţi contracte.

RACII trebuie musai să îşi ţină nervii sub control. Sunteţi predispuşi la conflicte în raport cu rudele sau partenerii de afaceri. Temperaţi-vă şi ocupaţi-vă timpul cu activităţi relaxante.

LEII, în schimb, ar trebui să se focuseze pe carieră. Puteţi lua decizii importante legate de job şi asocieri, parteneriate.

Inspiraţia nu le va lipsi azi FECIOARELOR. Iar asta vă ajută în deciziile care ţin sufletul vostru. Fiţi directe şi spuneţi ce vă doriţi şi de ce aveţi nevoie.

BALANŢELE tind să aibă probleme cu încrederea de sine. Dacă aveţi un examen, o şedinţă sau o prezentare, nu vă faceţi griji, totul va ieşi ca la carte.

În ceea ce îi priveşte pe SCORPIONI, va ieşi la iveală un conflict nerezolvat, dar productiv. Asta pentru că vă va ajuta săi faceţi alegeri bune privind relaţiile viitoare.

SĂGETĂTORII sunt în mare formă şi vor rezolva chestiuni personale, iar veştile bune vin de peste hotare.

CAPRICORNII primesc inspiraţie din partea astrelor. Inspiraţie pe care o puteţi folosi în negocieri, în relaţia cu o femeie şi în carieră.

Nativii VĂRSĂTOR nu trebuie să fugă de situaţiile neplăcute. Mai bine vă confruntaţi cu ele azi şi să vă exprimaţi clar, pentru că altfel vor degenera foarte uşor.

Iar PEŞTII pot face alegeri care implică o asociere, un parteneriat. Sunt mai mari şanse să le încheiaţi, nu să le începeţi, dar asta vă va aduce mai multe oportunităţi.

Acestea au fost previziunile astrale pentru moment, dacă vă interesează să aflaţi mai multe detalii despre ce spun stelele, puteţi face asta accesând canalul de youtube al astrologului Alexandra Coman. 

Sursa: youtube.com/AstrologAlexandraComan

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Horoscop » Horoscopul zilei 23 decembrie 2020. Inspirație din partea astrelor, vom avea o energie creativă ieșită din comun