Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei, 23 septembrie 2020. Balanțele vor fi provocate la locul de muncă

Ce ne rezervă astrele astăzi, potrivit astrologului Alexandra Coman. Rosse Stan ne prezintă ultimele previziuni.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 23.09.2020, 10:22

Vezi și
  • Nativii Taur pot face excese culinare, fără să se simtă vinovaţi.
  • Gemenii sunt aliniaţi la dorinţele şi nevoile celor din jur.

Astăzi Venus - planeta iubirii, face un aspect de trigon cu Luna - planeta emoţiilor. Asta înseamnă că energia feminină va fi foarte puternică, iar ideile noastre vor fi orientate către bani şi abundenţă.

Berbecii sunt, în general, salvatorii care îi ajută pe toţi cei din jur. Însă astăzi voi trebuie să acceptaţi ajutorul, să vă protejaţi şi să nu vă extenuaţi cu prea multe îndatoriri.

Nativii Taur pot face excese culinare, fără să se simtă vinovaţi. Dar astrele vă recomandă să investigaţi semnificaţia din spatele poftelor voastre.

Gemenii sunt aliniaţi la dorinţele şi nevoile celor din jur, iar comunicarea cu aceştia va fi sinceră şi productivă. În plus, evenimentele sociale sunt foarte bine văzute de astre.

Dacă Racii vor să aibă succes, trebuie să îşi ţină emoţiile sub control. Nu vă lăsaţi compleşiţi de situaţiile neobişnuite şi, mai ales, de presiunea pe care ceilalţi o aruncă asupra voastră.

Oricât de grea ar părea o situaţie, Leii nu trebuie să renunţe prea uşor. Chiar dacă simţiţi că s-a umplut paharul, este un test al Universului, iar lucrurile se vor regla.

Nativii Fecioară ar putea să se axeze mai mult pe casă, pentru că este posibil ca ceva să se strice. În plus, ar putea apărea o ofertă de job pe care ar trebui să o luaţi în calcul.

Balanţele vor fi provocate la locul de muncă. Dacă cineva se contrazice cu voi, încercaţi să apelaţi la răbdare şi la înţelegere, chiar dacă voi aveţi dreptate.

Scorpionii trebuie să fie atenţi în trafic, iar cei care au maşină să îi facă o verificare. Aveţi grijă şi să nu vă grăbiţi pe parcursul zilei, pentru că e posibil să faceţi greşeli ce ţin de acte şi documente.

Săgetătorii vor avea o zi intensă, plină de prea multe atribuţii. Fiţi fermi şi nu vă suprasolicitaţi.

Cei din jur îi vor vedea pe Capricorni într-o altă lumină. Concentraţi-vă pe ce aveţi de făcut şi nu vă lăsaţi compleşiţi de complimente, pentru că vin la pachet cu cerinţe.

Pentru nativii Vărsător, o întâlnire online sau faţă în faţă poate aborda un proiect important de viitor. Este o zi foarte bună să interacţionaţi cu cei din jur.

Iar Peştii vor rezolva foarte multe lucruri! Însă dozaţi-vă energia cu atenţie, dacă nu vreţi să fiţi extenuaţi la finalul zilei.

Acestea au fost previziunile astrale pentru moment, nu uitaţi, trebuie să avem grijă la cheltuieli şi să nu ne bazăm pe explicaţiile şi sugestiile celor din jur. Mai bine observăm şi concluzionăm singuri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Horoscop » Horoscopul zilei, 23 septembrie 2020. Balanțele vor fi provocate la locul de muncă