Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei 24 octombrie 2020. Cu un pas mai aproape de visurile noastre

Horoscopul zilei 24 octombrie 2020. Sâmbata este ziua perfectă să ne urmăm visurile. În special astăzi, când aspectul de sextil dintre Saturn şi Neptun ne dă un boost de energie şi ne încurajează să începem proiecte noi.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 24.10.2020, 09:28

sursa: astrolog Alexandra Coman Vezi și
  • Țineţi cont de ajutorul lui Saturn şi urmaţi-vă visurile
  • Balanțele se lasă duse de val pe plan sentimental

Berbecii care nu se află într-o relaţie au multă energie pe care ar putea să o direcţioneze către exerciţii fizice. Iar ceilalţi ar fi bine să se concentreze asupra partenerului.

Pentru Tauri va fi o zi agitată, însă, aveţi suficientă energie să faceţi tot ce vă propuneţi, aşa că integraţi cât mai multe activităţi pe listă.

Gemenii ar fi bine să evite pe cât posibil cheltuielile. Aveţi tendinţa aruncaţi banii pe geam, iar achiziţiile se vor dovedi nefolositoare.

Şi astăzi Racii pot întâmpina probleme pe plan financiar. Rezolvarea acestora, fie că vorbim de împrumuturi sau credite, este posibilă dacă vă păstraţi calmul şi vă gândiţi la soluţii concrete.

Nativii Leu comunică cu uşurinţă, iar astăzi îşi pot mări anturajul. Veţi întâlni persoane care vă vor schimba pespectiva asupra vieţii chiar şi în mediul online.

Astăzi, Fecioarele au de luat decizii privind o achiziţie sau semnarea unui contract. Recomandarea este să vă documentaţi foarte bine, dar să vă bazaţi şi pe instinct.

Balanțele, în schimb, sunt foarte bine susţinute pe plan sentimental. Aşa că nu ezitaţi să vă lăsaţi puţin duse de val.

Deşi este weekend, Scorpionii sunt avantajaţi dacă vor să muncească sau să studieze, să se înscrie la un curs.

Viaţa Săgetătorilor se poate schimba doar dacă renunţă la obiceiurile nesănătoase. Fie că este vorba de un viciu sau o activitate obişnuită, e momentul perfect să schimbaţi ceva.

Este un weekend în care Capricornii se pot reinventa emoţional, mental sau fizic. Dar asta doar dacă apelaţi la curaj şi disciplină.

Vărsătorii, însă, se pot odihni şi lăsa deoparte tot ce ţine de muncă. Fiţi alături de cei dragi şi petreceţi cât mai mult timp cu ei.

Şi Peștii ar trebui să fie alături de persoana iubită, pentru că planete se alinează în favoarea lor la capitolul dragoste.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Horoscop » Horoscopul zilei 24 octombrie 2020. Cu un pas mai aproape de visurile noastre