Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei de 24 septembrie 2020, cu Rosse Stan

Suntem deja în zodia Balanţei de două zile, iar această schimbare se resimte şi în previziuni. Ce ne spun astrele, aflăm din horosopul realizat de astrologul Alexandra Coman şi prezentat de Rosse Stan.

de Redactia Observator

la 24.09.2020, 11:45

Vezi și
  • O zi bună în profesiune pentru Gemeni.
  • Întâlnire surprinzătoare pentru Lei.

BERBECII vor fi orientaţi mai mult către atribuţiile pe care le pot lua cu ei acasă. Simţiţi nevoia de odihnă, aşa că relaxaţi-vă pe cât posibil.

Nativii TAUR reuşesc să se înţeleagă cu o rudă care nu prea acceptă punctul lor de vedere. Soluţionarea este, evident, determinată de calmul şi indulgenţa voastră.

GEMENII sunt foarte energici şi activi pe toate planurile. Iar la serviciu vă veţi duce la bun sfârşit toate atribuţiile, chiar mai devreme decât vă aşteptaţi.

Pentru RACI cuvântul cheie este relaţii. Fie ele de iubire sau de prietenie, comunicaţi foarte bine, iar unele dintre acestea le puteţi duce la un alt nivel.

Nativii LEU ar putea fi surprinşi de o întâlnire care să le schimbă viaţa! Fie că vorbim de o veche sau de o nouă iubire, fiţi deschişi.

FECIOARELE vor fi foarte harnice azi, mai ales la serviciu! Este uimitor cum veţi reuşi să rezolvaţi mai multe lucruri dintr-un foc, dacă nu vă pierdeţi concentrarea şi atenţia la detalii.

BALANŢELE vor rezolva o chestiune legată de bani, fie că vorbim de achiziţii sau de vânzări. Însă trebuie să analizaţi foarte bine totul, ca să nu fiţi surprinşi ulterior.

Prietenia adevărată se va face simţită în jurul SCORPIONILOR. Mai ales voi le veţi oferi oamenilor dragi, un umăr pe care să plângă, dar şi sfaturi utile.

SĂGETĂTORII sunt foarte activi şi plini de energie. Astrele vă recomandă să faceţi sport sau să vă găsiţi un nou hobby.

CAPRICORNII pot clarifica o poveste de iubire, cel mai probabil discuţia materializându-se într-o despăţire. Însă astrele promit veşti bune spre sfârşitul săptămânii.

O discuţie cu o femeie, le aduce VĂRSĂTORILOR profit material sau spiritual. Esenţial este să ascultaţi cu atenţie şi să nu răspundeţi pripit.

Iar PEŞTII pot trece printr-o transformare. Aici vorbim şi de o detoxifiere sau, de ce nu, chiar schibarea mentalităţii.

- Acest horoscop al zilei de 24 septembrie este realizat de astrologul Alexandra Coman

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Horoscop » Horoscopul zilei de 24 septembrie 2020, cu Rosse Stan