Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei 25 decembrie 2020. Mare atenţie la excese şi nu lăsaţi trecutul să vă afecteze starea

Horoscop 25 decembrie 2020. Soarele ne amplifică astăzi nevoia de stabilitate. În special emoţională, dar şi financiară.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 25.12.2020, 09:21

Vezi și
  • Fecioarele sunt uşor neliniştite, cel mai probabil din cauza lipsei organizări.
  • Iar nativii Pești trebuie să fie atenţi la excese.

BEBRECII trebuie să fie atenţi excese. Indiferent dacă este vorba de mâncare, de cumpărături sau orice altceva, temperaţi-vă.

Spiritul sărbătorilor îi face pe TAURI să fie mai melancolici decât de obicei. Nu lăsaţi trecutul să vă afecteze starea.

GEMENII sunt foarte interactivi în special în discuţiile cu cei dragi. Tocmai de aceea este o zi excelentă pentru actvităţi în grup.

RACII se ocupă de casă şi de familie. Veţi duce la bun sfârşit orice sarcini domestice, aşa că nu uitaţi de cozonac sau de prăjituri.

Nativii LEU sunt foarte energici. Veţi face impresie bună în orice situaţie, mai ales când vine vorba de planuri de viitor.

FECIOARELE sunt uşor neliniştite, cel mai probabil din cauza lipsei organizări. Nu este deloc tipic vouă, aşa că redresaţi-vă şi faceţi ordine în viaţa voastră.

BALANŢELE se vor învârti astăzi în jurul cuvântului *gelozie*. Mare atenţie cum gestionaţi situaţia, indiferent dacă voi sunteţi posesivi sau partenerii.

La capitolul comunicare SCORPIONII stau excelent. Sunteţi plini de energie, aşa că nu ezitaţi să o împărţiţi tuturor şi să fiţi în centrul atenţiei.

Deşi este Crăciunul, SĂGETĂTORII sunt foarte productivi. La serviciu sau acasă, îi coordonaţi foarte bine pe ceilalţi, dar nu uitaţi să vă arătaţi şi talentele ascunse.

Şi CAPRICORNII debordează de energie, pe care o pot folosi atât la cumpărături, cât şi în treburile casnice. Iar sfatul astrelor este să cooptaţi şi membrii familiei.

VĂRSĂTORII vor avea parte de multe întâlniri. În special cu prieteni şi cel mai probabil, în mediul online. Cert este că astăzi aveţi o stare foarte bună datorită oamenilor cu care petreceţi.

Iar nativii PEŞTI trebuie să fie atenţi la excese şi să nu suplinească anumite lipsuri emoţionale cu altfel de activităţi.

Acestea au fost previziunile astrale pentru moment, dacă vă interesează să aflaţi mai multe detalii despre ce spun stelele, puteţi face asta accesând canalul de youtube al astrologului Alexandra Coman. Să aveţi un Crăciun magic pentru că stelele vă susţin!

Sursa: youtube.com/AstrologAlexandraComan

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Horoscop » Horoscopul zilei 25 decembrie 2020. Mare atenţie la excese şi nu lăsaţi trecutul să vă afecteze starea