Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei, 25 noiembrie 2020. Săgetătorii stau bine în relațiile cu șefii

Astăzi, Luna face trigon cu mijlocul cerului, ceea ce înseamnă că vom fi productivi, iar imaginaţia este aliatul nostru.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 25.11.2020, 08:10

Astrolog: Alexandra Coman Vezi și
  • Taurii sunt interesaţi de chestiuni financiare sau domestice.
  • Fecioarele reiau legătura cu o fostă iubire.

Asteroidul Eris este în retrogradare în semnul Berbecului, aşa că aceştia trebuie să lase mai mult de la ei şi să renunţe la încăpăţânare. Este o zi bună, însă, să vă implicaţi în proiecte de grup.

Taurii sunt interesaţi de chestiuni financiare sau domestice. Esenţial este să nu apelaţi la scurtături pentru că veţi fi prinşi.

Nativii Gemeni pot întâlni o persoană de care să se îndrăgostească iremediabil. Este momentul perfect să puneţi iubirea pe primul loc.

Racii sunt îngrijoraţi pentru cineva drag, dar ar fi bine să se detaşeze. Primiţi energie din partea Lunii, energie pe care ar trebui să o folosiţi în proiecte personale.

După o perioadă în care tensiunile nu au lipsit, Leii comunică foarte bine azi cu superiorii, iar asta va fi productiv într-o colaborare, asociere, parteneriat.

Fecioarele reiau legătura cu o fostă iubire. Cu siguranţă aveţi de lămurit anumite lucruri, în special pe partea birocratică, însă, gândiţi-vă de două ori dacă plănuiţi să vă şi împăcaţi.

Balanţele vor da peste oameni care nu vor accepta punctul lor de vedere. Nu vă lăsaţi subminaţi de nimeni şi exprimaţi-vă opinia.

Scorpionii discută despre bani, carieră sau chestiuni legislative. O persoană mai în vârstă vă va susţine în aceste demersuri, inclusiv pe partea financiară.

Nativii Săgetător stau bine în relaţiile cu şefii. Comunicarea este foarte bună, mai ales că veţi fi ajutaţi de o femeie în ceea ce priveşte o vânzare sau o achiziţie.

Şi Capricornii discută mult, dar secretul este să fiţi optimişti indiferent de situaţie. Fiţi atenţi, însă, cum vă cheltuiţi banii.

Vărsătorii sunt nesiguri pe ei şi au dubii privind capacităţile lor. Lipsa de încredere în voi este singurul inamic azi, aşa că depinde ce atitudine abordaţi.

Iar Peştii găsesc soluţii într-o problemă financiară. Mai mult de atât, vor fi soluţii pe termen lung dacă lăsaţi mai mult de la voi şi nu vă impuneţi prea tare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Horoscop » Horoscopul zilei, 25 noiembrie 2020. Săgetătorii stau bine în relațiile cu șefii