Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei, 26 noiembrie 2020. Leii simt nevoia de schimbare

Astăzi, Mercur face un aspect de sextil cu Saturn. Ceea ce ne ajută să excelăm în carieră şi în relaţia cu şefii.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 26.11.2020, 10:17

Astrolog: Alexandra Coman Vezi și
  • Gemenii nu reuşesc să ţină totul sub control.
  • Nativii Rac ar trebui să se gândească la alimentaţie şi la stilul de viaţă.

Tensiunea nu a lipsit în ultimul timp la Berbeci. Ei bine, şi azi conflictele pot izbucni din orice, singura soluţie este să vă înarmaţi cu multă răbdare.

Taurii trebuie să aibă şi ei răbdare dacă răspunsurile la diverse solicitări nu apar. Mutaţi-vă atenţia către studiu, sport sau alte activităţi care să vă distragă.

Gemenii nu reuşesc să ţină totul sub control, dar asta poate fi un impuls să lase deoparte stresul de la job şi să se concentreze mai mult pe liniştea sufletească.

Nativii Rac ar trebui să se gândească la alimentaţie şi la stilul de viaţă. Dacă treceţi printr-o situaţie care vă dezechilibrează, focusaţi-vă pe lucruri simple şi nu excludeţi sa vă confesaţi unui prieten.

Leii simt nevoia de schimbare. Chiar dacă sunt lucruri mărunte, valorează mai mult decât vă închipuiţi aşa că ieşiţi puţin din rutină.

Fecioarele sunt îngrijorate pentru cei din jur, dar când vine vorba de propria persoană se lasă pe ultimul loc. Azi ar fi bine să vă regândiţi topul priorităţilor.

La serviciu, Balanţele pot trece prin momente tensionate. Singura modalitate prin care veţi câştiga în discuţii este să fiţi fermi şi să vă menţineţi părerile.

Dragostea pluteşte în jurul Scorpionilor. Aşa că ar trebui să vă pregătiţi pentru surprize frumoase, indiferent dacă sunteţi sau nu într-o relaţie.

Săgetătorii sunt foarte norocoşi azi. Jupiter vă susţine în lucrurile practice, dar puteţi lua decizii importante privind şi o relaţie, locul de muncă sau un examen.

Capricornii ar trebui să se pregătească de un control, o verificare. Chiar dacă iniţial pare că lucrurile nu vor merge conform planului, veţi găsi soluţia la momentul potrivit.

Nativii Vărsător ar trebui să lase lucrurile să vină natural. În relaţia cu cei dragi sau colegii de serviciu, veţi învăţa lecţia compromisului şi, mai mult de atât, ascultaţi cu atenţie ce vă spun cei din jur. S-ar putea să aflaţi ceva interesant.

Peştii vor avea o zi romantică. Puteţi reînnoda o poveste de iubire sau pur şi simplu să pregătiţi o surpriză pentru partenerul de viaţă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Horoscop » Horoscopul zilei, 26 noiembrie 2020. Leii simt nevoia de schimbare