Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei, 27 octombrie 2020. Capricornii se pot reinventa. Nu ezitați să încercați lucruri noi

Horoscopul zilei, 27 octombrie 2020. Rosse Stan ne prezintă ultimele previziuni, potrivit astrologului Alexandra Coman. Astăzi, pe cer, se formează Degetul lui Iod, o configuraţie care ne provoacă să e depăşim limitele şi, mai ales, fricile.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 27.10.2020, 11:31

Vezi și
  • Săgetătorii sunt în mare formă azi
  • Vărsătorii vor rezolva chestiuni legate de acte

Berbecii vor rezolva nişte probleme foarte importante legate de o femeie. O veţi convinge să ia o decizie bună pentru viitorul ei, dar şi voi veţi ajunge la câteva conluzii folositoare.

Cei din jur le pun Taurilor beţe în roate, însă, doar în iubire. Deciziile vă aparţin, aşa că nu le permiteţi să îşi dea cu părerea decât dacă rezonează şi cu ce credeţi voi.

Gemenii trebuie să fie atenţi în trafic şi la maşină. Dacă plecaţi la drum, conduceţi cu grijă, pentru că există riscul unor accidente azi.

Racii sunt foarte intuitivi şi atunci este momentul perfect să ia decizii privind cariera, proiectele din viitor şi chiar visurile care par imposibile.

Nativii Leu vor eclipsa toate persoanele din jur. Sunteţi foarte bine susţinuţi dacă trebuie să vă adresaţi unui public, indiferent dacă este o simplă şedinţă sau o conferinţă importantă.

Fecioarele sunt pline de încredere şi de determinare, mai ales în proiectele pe care le-au început mai demult. Însă nu vă suprasolicitaţi şi acceptaţi ajutorul celor din jur.

Balanţele vor fi foarte încăpăţânate azi! Este bine să fiţi ferme şi să nu cereţi părerea celorlalţi dacă vorbim de studii, căutarea unui nou loc de muncă sau o poveste de iubire.

La serviciu, Scorpionii sunt vizaţi de cineva. Sau mai bine spus, funcţia sau statuzul voastră. Fiţi diplomaţi şi răspundeţi cât mai evaziv, indiferent de subiectul discuţiei.

Săgetătorii sunt în mare formă azi! Veţi rezolva chestiuni biroctratice sau legate de o maşină. Începeţi întâi cu hârtiile şi faceţi achiziţia după ce Mercur iese din retrogradare.

Capricornii se pot reinventa azi fie pe plan personal, fie profesional. Aşa că nu ezitaţi să începeţi lucruri noi.

Nativii Vărsător vor rezolva chestiuni legate de acte, hârtii, documente, iar veştile bune implică un împrumut, un credit sau alte datorii.

Iar deciziile pe care le vor lua azi Peştii le schimbă viaţă. Dacă ieşiţi din zona de confort, veţi găsi cu totul alte perspective prin care vă puteţi rezolva şi frustrările.

Acestea au fost previziunile astrale pentru moment, mare atenţie la relaţia cu superiorii şi la cum comunicăm cu cei din jurul nostru astăzi.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Horoscop » Horoscopul zilei, 27 octombrie 2020. Capricornii se pot reinventa. Nu ezitați să încercați lucruri noi