Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei, 28 octombrie 2020. Taurii nu vor rezolva nimic dacă sunt agresivi sau nerăbdători

Opoziţia dintre Venus şi Chiron ne ajută să găsim soluţii la conflictele legate bani, călătorii sau relaţia cu o femeie.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 28.10.2020, 11:44

Vezi și

Berbecii vor pune mai mult accent pe aspectul exterior. Astăzi este esenţial să vă simţiţi bine în pielea voastră şi  să faceţi shcimbări dacă asta simţiţi.

Taurii nu vor rezolva nimic dacă sunt agresivi sau nerăbdători. Fiţi deschişi şi la compromisuri şi orice discuţii aţi purta nu uitaţi să fiţi calmi.

Jobul le va acapara Gemenilor toată atenţia, aşa că vor avea nevoie de o agendă bine pusă la punct. În plus, puteţi primi o veste bună legată de un concurs, un control sau o promovare.

Racii ar fi bine să se concentreze pe ei înşişi, pe alimentaţie şi pe stilul de viaţă. Este o zi bună pentru schimbare, iar astrele vă recomandă să luaţi în calcul şi analizele.

Nativii Leu trebuie să se ocupe de zona finanţelor. Verificaţi aplicaţiile de pe telefon, hârtiile, facturile nu cumva să pierdeţi bani fără să ştiţi.

Fecioarele vor reuşi să convingă pe oricine de intenţiile lor, dar doar dacă au să răbdare să explice totul chiar şi de două ori dacă e nevoie.

Poveştile de iubire din trecut le complică Balanțelor existenţa. Asta şi problemele nerezolvate sau hârtiile nesemnate de la serviciu. Astrele vă recomandă o atitudine fermă indiferent de situaţie.

Scoprionii vor intra în conflicte cu şefii sau colegii. Dar verbalizarea nemulţumirilor vă va aduce şi rezolvări, aşa că nu ezitaţi să spneţi ce gândiţi.

Săgetătorii vor fi plini de idei. Încercaţi să le notaţi pe toate, pentru că puteţi găsi şi soluţii pentru un proces, medierea unui conflict sau revitalizarea unui proiect care a intrat în stagnare.

Nativii Capricorn vor petrece o parte a zilei alături de familie, iar activităţile casnice nu ar trebui să lipsească din program.

Vărsătorii sunt foarte bine susţinuţi pe zona comunicării, mai ales în discuţiile cu prietenii care se află departe de ei. Asta vă va da un boost de energie, la pachet cu o zi de miercuri destul de relaxantă şi lipsită de griji.

Iar Peștii ar fi bine să se ocupe de ei şi să nu îi mai salveze pe colegii care o dau în bară. Mai ales că s-ar putea să apară o ofertă inetresantă privind o achiziţie.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Horoscop » Horoscopul zilei, 28 octombrie 2020. Taurii nu vor rezolva nimic dacă sunt agresivi sau nerăbdători