Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei, 29 noiembrie 2020. Mari șanse să intrați în conflict cu o femeie

Încheiem weekendul cu o mică avertizare. Din cauza opoziţiei dintre Venus şi Lună, sunt mari şanse să intrăm într-un conflict cu o femeie.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 29.11.2020, 09:15

Astrolog: Alexandra Coman Vezi și
  • Fecioarele îşi pot dedica măcar câteva ore zonei culinare.
  • Scorpionii sunt foarte clari în conversaţii şi vor atinge toate punctele importante.

Berbecii nu trebuie să îşi facă griji pentru că sunt favorizaţi în ceea ce priveşte comunicarea. În special cu o persoană mai în vârstă, aţi putea încheia un parteneriat profitabil.

Deşi este duminică, Taurii vor fi prinşi în responsabilităţile de la birou. În special în tot ce ţine de comunicare. Telefoane, mailuri, apeluri video, aşa că... va fi o zi plină.

Şi Gemenii discută cu o persoană înţeleaptă despre o investiţie sau un proiect viitor. Sfaturile pe care le primiţi vor fi foarte bune, aşa că ascultaţi-le cu atenţie.

Nativii Rac simt nevoia să îşi reîncarce bateriile, aşa că sfârşitul de weekend este perfect pentru odihnă, filme, cărţi sau alte activităţi relaxante.

Prima impresie îi poate costa pe Lei azi. Oamenii fie vă vor îndrăgi din prima clipă, fie nu. Şi cum nici vouă nu vă pasă prea tare de ce cred ceilalţi, pot exista mici divergenţe.

Fecioarele îşi pot dedica măcar câteva ore zonei culinare. Sunteţi bine aspectaţi pe acest plan, aşa că încercaţi să nu ardeţi mâncarea.

Dacă Balanţele nu şi-au făcut încă planuri, duceţi-vă la cumpărături. Sau faceţi o comandă online, pentru că sigur veţi găsi ce căutaţi.

Scorpionii sunt foarte clari în conversaţii şi vor atinge toate punctele importante. Cu alte cuvinte, puteţi vrăji pe oricine indiferent de ce subiect abordaţi.

Săgetătorii interacţionează foarte bine cu prietenii şi pot afla o veste foarte bună care să le schimbe viaţa.

Nativii Capricorn ar trebui să exprime foarte clar ce simt şi să nu îi mai lase pe cei din jur să profite de ei. Bunătatea nu va fi răsplătită corespunzător azi.

Vărsătorii simt nevoia unui bilanţ. Nu ar trebui să vă simţiţi vinovaţi pentru lucrurile care nu au mers bine, ci să faceţi o retropesctivă şi să acceptaţi totul aşa cum este.

Peştii pot lua decizii foarte bune privin viitorul şi planurile pentru sărbători.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Horoscop » Horoscopul zilei, 29 noiembrie 2020. Mari șanse să intrați în conflict cu o femeie