Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei, 29 septembrie 2020. Scorpionii vor avea o zi plină de critici

Astăzi ne punem speranța în astre, poate, poate avem vești bune, potrivit astrologului Alexandra Coman. Rosse Stan ne prezintă ultimele previziuni.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 29.09.2020, 10:16

Vezi și
  • Gemenii tind să cheltuiască azi mulţi bani pentru a rezolva neregulile ce ţin de locuinţă. Rutina nativilor Rac ar putea fi mai provocatoare decât de obicei.

Astăzi vom fi intuitivi pe plan emoţional. Însă nu trebuie să uităm că Marte - planeta conflictului, este în retrogradare.

Dacă un prieten de-ai Berbecilor vine cu noutăţi, sau chiar bârfe, este recomandată precauţia. Nu înseamnă neapărat că sunt minciuni, însă, relatările lor pot fi exagerate şi nu tocmai conforme cu realitatea.

Taurii trebuie să fie atenţi în trafic azi, pentru că există riscul unor accidente. Iar dacă v-aţi gândit să semnaţi un contract sau să cumpăraţi o proprietate, este momentul potrivit.

Gemenii tind să cheltuiască azi mulţi bani pentru a rezolva neregulile ce ţin de locuinţă. Mobila sau electrocasnicele mai pot aştepta, aşa că păstraţi-vă banii în cont.

Rutina nativilor Rac ar putea fi mai provocatoare decât de obicei. Păstraţi-vă simţul umorului, dar mai ales, puneţi limite dacă nu vreţi să fiţi suprasolicitaţi.

Leii trebuie să fie şi ei stricţi cu cei din jur şi să le impună respectarea promisiunilor făcute. Iar pe cei care v-au minţit ar trebui să îi evitaţi.

Fecioarele trebuie să dea dovadă de concentrare, pentru că vor avea de rezolvat chestiuni meticuloase. Grijă la detalii, ele vor face diferenţa.

Este esenţial ca nativii Balanţă să nu dea atenţie zvonurilor. În schimb, axaţi-vă pe zona relaţiilor de iubire care este foarte fierbinte şi poate atinge un alt nivel.

Şi Scorpionii vor avea o zi intensă, însă, profesional vorbind. Nu vor lipsi criticile, dar ţineţi cont că sunt contructive.

Săgetătorii sunt foarte emoţionali, iar resentimentele pot ieşi la iveală. Asta poate provoca conflicte, mici accidente sau probleme la serviciu, aşa că nu lăsaţi orgoliul să vă acapareze.

Capricornii trebuie să îşi asculte instinctul atât pe plan personal, cât şi profesional. Şi nu acordaţi a doua şansă persoanelor pe care nu vă puteţi baza.

Deşi nu le este tocmai caracteristic lor, Vărsătorii trebuie să fie mai deschişi către cei din jur şi să lase barierele jos. Pentru că lucrurile minunate nu vor întârza să apară.

Iar presiunea pe care cei din jur o pun pe nativii Peşti, îi oboseşte şi îi face să fie irascibili. Folosiţi-vă intuiţia şi un strop de răbdare.

Acestea au fost previziunile astrale pentru moment, nu uitaţi - răbdarea ne este recomandată tuturor, pentru că există riscul unor conflicte. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Horoscop » Horoscopul zilei, 29 septembrie 2020. Scorpionii vor avea o zi plină de critici