Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei, 3 ianuarie 2019. Obsesii în dragoste și o despărțire

Horoscopul zilei 3 ianuarie 2019. Fecioarele s-ar putea să interpreteze putin greșit conceptul de relație și să dezvolte o mică obsesie față de persoana iubită. 

Vezi și

Horoscopul zilei 3 ianuarie 2019. Fecioarele s-ar putea să interpreteze putin greșit conceptul de relație și să dezvolte o mică obsesie față de persoana iubită. 

Însă nu sunt doar vești rele. Pentru unele zodii, în plan amoros, toate vor merge că pe roate

Horoscopul zilei 3 ianuarie 2019 Capricorn

O zi agitată și plină de activități pentru Capricorni. Acești nativi parcă își regăsesc echilibrul, ies din starea de monotonie și chiar sunt dați exemplu pentru ceilalți.

Horoscopul zilei 3 ianuarie 2019 Vărsător

Planurile Vărsătorilor pentru astăzi sunt date peste cap de un telefon. Nu va gândiți la ceva negativ, astrele spun că veți primi o veste care va va aduce zâmbetul pe buze pentru mult timp de acum.

Horoscopul zilei 3 ianuarie 2019 Pești

Peștii ar putea întâlni o persoană care să le trezească amintiri neplăcute. Sunt sfătuiți să nu își facă rău singuri gândindu-se la ce a fost odată, ci să treacă peste întrevederea nedorită.

Horoscopul zilei 3 ianuarie 2019 Berbec

Berbecii sunt sfătuiți să nu se încreadă în promisiunile celor din jur. Tot astăzi au ocazia să facă un pas îndrăzneț către o persoană pe care o plac.

Horoscopul zilei 3 ianuarie 2019 Taur

Taurii se simt puțini ignorați de persoana iubită. Nu mai simt că se bucură de aceeași atenție, așa că vor face totul că să îi reintre în grațiile partenerului.

Horoscopul zilei 3 ianuarie 2019 Gemeni

Dragi Gemeni, sunteți sufletul petrecerii și cuceritorii zodiacului, oriunde ați ajunge și orice ați face. Aveți astrele de partea voastră în plan amoros, așa că toate vor merge că pe roate.

Horoscopul zilei 3 ianuarie 2019 Rac

Racii trebuie să ciuleasca bine urechile la o discuție din jurul lor, pentru că ar putea află o informație prețioasă care să fie rezolvarea unei probleme a lor.

Horoscopul zilei 3 ianuarie 2019 Leu

Leii pun piciorul în prag și hotărăsc să schimbe puțîn ordinea priorităților. Simt că acordă prea mult timp și atenție unor lucruri sau chiar persoane care nu le fac bine.

Horoscopul zilei 3 ianuarie 2019 Fecioară

Dragi Fecioare, nu e nimic rău în a avea o relație extrem de strânsă cu persoana iubită, dar aveți mare grijă să nu picați într-o extremă și să dezvoltați o dependență de această.

Horoscopul zilei 3 ianuarie 2019 Balanță

Balanțele simt nevoia de nou în viață lor. Unii nativi nu prea se mai regăsesc în relația amoroasă pe care o au, așa că pot avea parte chiar de o despărțire.

Horoscopul zilei 3 ianuarie 2019 Scorpion

O zi relaxantă, cu multe zâmbete și energie pozitivă pentru Scorpioni. Acești nativi sunt în continuare cuprinși de spiritul sărbătorilor și nu vor să audă de nimic altceva decât de distracție.

Horoscopul zilei 3 ianuarie 2019 Săgetător

Săgetătorii sunt ușor reticenți la avansurile cuiva din anturajul lor, că nu cumva să iște discuții printre ceilalți. În final, astrele va sfătuiesc să faceți exact cum simțiți.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Horoscop » Horoscopul zilei, 3 ianuarie 2019. Obsesii în dragoste și o despărțire