Antena Meniu Search
x

Video Horoscopul zilei, 3 mai 2021. O veche poveste de iubire se poate repeta

Horoscop 3 mai 2021. Începe o săptămână destul de tensionată din cauza aspectelor de pe cer. O să acceptăm cu greu opinia celorlalţi, considerând că doar noi avem dreptate. Aşa că trebuie să învăţăm să colaborăm cu cei din jur

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 03.05.2021, 14:23

Vezi și

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Horoscop 3 mai 2021 Berbec

Berbecii sunt susţinuţi pe zona relaţiilor. Găsiţi soluţii pentru parteneriatele care vă dădeau bătăi de cap, indiferent dacă vorbim de afaceri sau de iubire. Astrologii au veşti bune pentru voi în ceea ce priveşte dragoste. 

Horoscop 3 mai 2021 Taur

Pe acelaşi subiect

Cei aflaţi sub semnul zodiacal al Taurului îşi schimbă perspectiva. S-ar putea să încheiaţi un parteneriat, o asociere care nu mai mergea. De la voi trebuie să vină schimbarea, aşa că aveţi curaj să căutaţi alternative.

Horoscop 3 mai 2021 Gemeni

O zi intensă şi productivă pe zona banilor, afacerilor şi achiziţiilor când vorbim de Gemeni. Puteţi obţine rezultate excelente, numai că trebuie să luaţi o hotărâre, pe care aţi tot amânat-o. 

Horoscop 3 mai 2021 Rac

Racii stau foarte bine pe zona comunicării, a relaţiilor şi parteneriatelor. Sunteţi dinamici, iar asta vă poate ajuta să renunţaţi la obiceiuri nesănătoase.

Horoscop 3 mai 2021 Leu

Nativii Leu au de rezolvat probleme familiale sau ceva legat de acte şi documente privind viaţa personală. Discutaţi deschis şi cereţi sfaturi dacă aveţ nevoie, nu luaţi decizii fără să vă consultaţi, altfel aţi putea să nu gestionaţi situaţia corect. 

Horoscop 3 mai 2021 Fecioară

Trecutul le bate la uşă Fecioarelor. O veche poveste de iubire se poate repeta, aşa că este posibil să aveţi sentimentul de deja-vu. Alegeţi cu inima, dar nu uitaţi de minte, nu acţionaţi impulsiv, conduşi de emoţii, altfel s-ar putea să regretaţi mai târziu.

Horoscop 3 mai 2021 Balanță

Este un moment bun pentru Balanţe să se ocupe de proiectele care ţin de sfera profesională. Dacă nu sunteţi liberi, aveţi multe sarcini de îndeplinit, dar le veţi finaliza cu brio. Daţi însă dovadă de profesionalism şi pricepere.

Horoscop 3 mai 2021 Scorpion

Dacă Scorpionii îşi propun să facă o investiţie, azi este o zi foarte bună pentru decizii importante. O femeie vă ajută în luarea unor decizii esenţiale legate de carieră şi de viitoarele voastre proiecte, fie este vorba de mamă, iubită fie de o prietenă foarte bună sau parteneră de afaceri.

Horoscop 3 mai 2021 Săgetător

Cei aflaţi sub semnul zodiacal al Săgetătorilor sunt avantajaţi în reglarea unor chestiuni financiare. Nu mai amânaţi - achitaţi taxele şi facturile astăzi, iar mai târziu vă puteţi uita de achiziţii sau vă puteţi îndeplini alte dorinţe. 

Horoscop 3 mai 2021 Capricorn

Este bine ca nativii Capricorn să înceapă un curs de dezvoltare personală sau profesională. Dacă nu sunteţi încă prea convinşi, măcar documentaţi-vă. Aţi putea de asemenea să convingeţi pe cineva din familie să vă acompanieze.

Horoscop 3 mai 2021 Vărsător

Vărsătorii au parte de tensiuni din cauza unei femei, la serviciu. Luptaţi pentru a vă susţine punctul de vedere, pentru că tăcerea va fi un dezavantaj. Fiţi fermi, dar acţionaţi cu tact, spuneţi-vă opiniile şi folosiţi argumente puternice.

Horoscop 3 mai 2021 Pești

Iar Peştii discută cu un membru al familiei, o cunoştinţă care are nevoie de consiliere. Este o zi foarte bună să începeţi o afacere sau un parteneriat, dar cereţi sfaturi celor apropiaţi înainte.

Mai multe informații despre horoscopul zilei de 3 mai aprilie vedeți mâine, în jurnalul Observator de dimineață.

Horoscopul zilei de 4 mai 2021 transformă Balanțele în sprijin pentru cei dragi. Dacă ești născută în această zodie nu ezita să-ți pui la dispoziția familiei sau a prietenilor tot sprijinul. Vei reuși să ai un gând bun, o vorbă înțeleaptă pentru fiecare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Horoscop » Horoscopul zilei, 3 mai 2021. O veche poveste de iubire se poate repeta