Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Horoscopul Zilei, 3 octombrie 2020. Nativii Taur sunt foarte bine susținuți pe plan financiar

Astăzi suntem sub vraja lunii pline, aşa că weekendul acesta avem şansa de a încheia capitole şi a ne pregăti pentru altele noi.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 03.10.2020 , 08:32

  • Berbecii trebuie să fie atenţi la posibilele conflicte din familie.
  • Leii par să nu aibă o problemă în a cheltui bani.

Berbecii trebuie să fie atenţi la posibilele conflicte din familie şi în special la cele între fraţi şi surori. Comunicarea întotdeauna ajută, dar mare grijă cum formulaţi anumite păreri.

Nativii Taur sunt foarte bine susţinuţi pe plan financiar. Aveţi idei de afaceri şi orice aţi începe va fi foarte productiv, iar asta se va vedea... în cont.

Gemenii au şansă să rezolve o chestiune care ţine de străinătate. Un job, un curs online sau poate chiar o relaţie de iubire. Fiţi deschişi către alternative.

Vezi și

Intuiţia îi va învălui astăzi pe Raci şi astfel nu vor lua decizii greşite. Totuşi, apelaţi şi la raţiune şi analizaţi în amănunt orice alegeri aveţi de făcut, dacă nu vreţi să vă coste pe viitor.

Leii par să nu aibă o problemă în a cheltui bani, însă astrele vă avertizează să o faceţi cu atenţie. Bugetul vostru poate fi destabilizat cu o achiziţie de moment, aşa că mai bine lăsaţi portofelul acasă.

Fecioarele care aleg astăzi să călătorească ar trebui să fie atente, pentru că pot apărea mici probleme. O amendă, o defecţiune a maşinii sau o simplă încurcătură a biletului vă poate strica dispoziţia.

În schimb Balanțelor le merge excelent în iubire. Astrele se aliniează la propriu pentru ca voi să aveţi parte de mult romantism şi întâlniri savuroase.

Şi Scorpionii am putea spune că au parte de acţiune pe plan amoros, însă, la polul opus, la voi conflictele sunt inevitabile și mai ales crizele de gelozie.

Săgetătorii pot întâlni o persoană care să le schimbe viaţa sau perspectiva asupra ei. Cel mai probabil un necunoscut.

Capricornii au chef să se îndrăgostească şi s-ar putea să le iasă. Nu e sâmbăta momentul oportun să faceţi primul pas şi să lăsaţi frica în urmă? Ba da, aşa că aveţi curaj să spuneţi ce simţiţi.

Nativii Vărsător sunt foarte creativi, iar imaginaţia le poate aduce sume consistente în buzunare. Orice ce aţi face, gândiţi fără reguli sau limite şi totul va fi profitabil.

Iar Peștii sunt foarte bine susţinuţi în călătorii de scurtă durată. Căutaţi un loc frumos în apropiere, cooptaţi pe cineva şi nu uitaţi coşul de picnic!

Acestea au fost previziunile astrale pentru moment, ţineţi de faza lunii şi de faptul că ne oferă contextul ideal să încheiem şi la propriu şi la figurat situaţiile care ne fac rău. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Horoscop » Horoscopul Zilei, 3 octombrie 2020. Nativii Taur sunt foarte bine susținuți pe plan financiar