Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei 31 decembrie 2018. Șansă la dragoste, în noaptea dintre ani

Horoscopul zilei 31 decembrie 2018. Veşti foarte bune la sfârşit de an pentru Tauri. Aceşti nativi au una din cele mai norocoase zile, pot cunoaşte pe cineva cu care să simtă o chimie nemaiîntâlnită.

Vezi și

Horoscopul zilei 31 decembrie 2018. Veşti foarte bune la sfârşit de an pentru Tauri.

Aceşti nativi au una din cele mai norocoase zile, pot cunoaşte pe cineva cu care să simtă o chimie nemaiîntâlnită.

Horoscopul zilei 31 decembrie 2018 Capricorn

Capricornii au ocazia să o cunoască o persoană, poate chiar la petrecerea de Revelion, care să le influențeze puternic parcursul în 2019. Sunt deschiși provocărilor, iar asta îi ajută enorm să se dezvolte.

Horoscopul zilei 31 decembrie 2018 Vărsător

O zi a coincidențelor misterioase și a surprizelor plăcute pentru Vărsători. Acești nativi încheie anul într-un mod plăcut, înconjurați numai de energie pozitivă și multă dragoste.

Horoscopul zilei 31 decembrie 2018 Pești

Mare grijă cu cine flirtați astăzi la petrecere, dragi Pești. S-ar putea să treziți în jur niște gelozii inutile, doar de dragul vostru de a încerca.

Horoscopul zilei 31 decembrie 2018 Berbec

Berbecii au nemulțumiri legate de persoană iubita. Iar asta se întâmplă doar din cauza că cer prea multă atenție și nu înțeleg că partenerul are nevoie și de spațiul lui.

Horoscopul zilei 31 decembrie 2018 Taur

Anul se termină excelent pentru Tauri, la capitolul dragoste. Ultima zi din an se dovedește a fi și una dintre cele mai norocoase, acești nativi pot cunoaște pe cineva cu care să aibă o chimie perfectă.

Horoscopul zilei 31 decembrie 2018 Gemeni

Gelozia pune stăpânire pe Gemeni, iar comportamentul lor ar putea strică toate planurile pentru această seară. Li se recomandă să trateze suspiciunile cu mai mult calm.

Horoscopul zilei 31 decembrie 2018 Rac

Astrele le rezervă o mare șansă în dragoste și Raci, la sfârșit de an. Acești nativi pot fi copleșiți de întâlnirea cu o persoană din trecut, pe care să o privească cu alți ochi acum.

Horoscopul zilei 31 decembrie 2018 Leu

Leii sunt cuprinși de un sentiment de nostalgie. Au avut parte de momente foarte frumoase alături de cei dragi anul acesta, iar astăzi e o zi perfectă pentru depănat amintiri.

Horoscopul zilei 31 decembrie 2018 Fecioară

Nativii Fecioară sunt ușor iritați astăzi. Parcă îi scoate din minți prezența celorlalți în jurul lor, iar agitația pregătirii de petrecere nu face decât să le înrăutățească starea de spirit.

Horoscopul zilei 31 decembrie 2018 Balanță

Balanțele au marea șansă să își îndeplinească un vis, chiar la trecerea dintre ani! Astrele sunt cu totul de partea lor în plan personal, iar dacă este ceva ce își doresc cu ardoare, acum e momentul să și obțină acest lucru.

Horoscopul zilei 31 decembrie 2018 Scorpion

Scorpionii sunt deciși să pășească în noul an împăcați cu toată lumea, fără resentimente și regrete. Vor să între cu inima deschisă într-o nouă etapă.

Horoscopul zilei 31 decembrie 2018 Săgetător

Săgetătorii nu vor să rămână singuri nici măcar o clipă astăzi. Sunt cuprinși încă de emoția sărbătorilor și caută în permanentă compania cuiva, fie a persoanei iubite, a prietenilor sau a celor dragi din familie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Horoscop » Horoscopul zilei 31 decembrie 2018. Șansă la dragoste, în noaptea dintre ani